En kväll på balkongen

När Johanna hade åkt till Josefin tog jag en dusch, fixade med tvätten och skrev det förra blogginlägget. Sedan kom min kompis Patric förbi och vi käkade lite och sedan satt vi på balkongen ett par timmar. Med kaffe och givande samtal.

Vi har inte träffats sedan jag flyttade från Ekerö. Vi träffades på gymmet där och brukade ta promenader, åka ut med hans båt, dricka kaffe och hänga ibland på lördagskvällarna. Framförallt under det året Johanna var omhändertagen, eftersom jag hade större möjligheter att umgås med vänner då.

Johanna skickade en bild på maten Josefin beställde till dem, så att jag skulle veta att hon åt ordentligt. Det gör mig alltid trygg. Inte för att jag vet om hon äter upp den, utan mer för att hon är så pass okej att hon bryr sig om att skicka en bild.

När Patric åkte vid 21-tiden tog jag en sju kilometer lång promenad längs Årstaviken och förbi Nytorget hem. Vilken sommarkväll det var! Det kändes som utomlands, när folk strosade längs strandpromenaden i bara linnen och korta kjolar. Fantastiskt!

Tyvärr hade en bil just brunnit och det stod både poliser och brandkår utanför det gula huset på bilden längst ner till höger.

Klockan hann bli 22:30 innan jag kommit hem och ätit kvällsmat. Jag måste ändå se ett avsnitt av min serie innan jag lägger mig, för annars kan jag inte varva ner och somna. Jag tittar på Eagles nu. Tredje säsongen.

Gillar