En kväll med Johanna

När Johanna hade vaknat, fått i sig en Redbull, tagit en cigg och en dusch så var hon pigg och glad. Och hon tänker aldrig mer ta någon Alimemazin.

- Nu blev jag påmind om varför jag ville sluta med Alimemazin. Jag blir så ARG av dem! Det bara bubblar av ilska i hela kroppen!

Jo, jag märkte ju att hon var ganska irriterad när jag försökte väcka henne... Men hon hade visst varit arg redan innan dess. Och jag vet ju hur mycket arg hon var när hon tog Alimemazin varje natt. I jämförelse med nuförtiden. Hennes humör är väldigt mycket lugnare och bättre.

Jag värmde en ris och grönsaksmix med saffran, som jag hade köpt på Picard. Till Johanna värmde jag falafel och till mig stekte jag kyckling. Riset var jättegott och Johanna slukade hela sin portion. Det var helt klart väldigt uppskattat. Efter maten gjorde jag en stor beställning från Picard, som ska levereras på måndag kväll.

Lite senare ville Johanna gå till solariet och hon behövde nya cigaretter, så vi gick ut i regnet. Det blev ett par kilometer till gymmet och 7Eleven. Bra att hon fick både rörelse och frisk luft. Men hon ville inte låna en av mina regnkappor, så hon blev ganska blöt, haha!

Klockan 20 stekte jag varsin vego-chorizo och vi åt dem med korvbröd. Eftersom Johanna sovit bort flera av dagens måltider ville jag att hon skulle äta något mer hyfsat ordentligt, innan jag lägger mig för natten. Egentligen var korven alldeles för fet för vad jag hade kvar att äta i Lifesum, men vad gör man inte för sina barn? ;)

Nu är planen att Johanna ska dygna. Hon ska vara vaken hela natten och hela dagen i morgon. Vi får väl se hur det går. Detta främst beroende på att vi ska till psykologen på Maria ungdom i morgon eftermiddag och hon tror att det blir omöjligt att vakna till den, om hon somnar i morgon bitti. Och att somna redan ikväll eller i natt är kört.

Om hon klarar det och även lyckas hålla sig vaken till åtminstone klockan 21 i morgon kväll, så borde hon hamna rätt med sovtiden. Hoppet är det sista som överger mig. Alltid!

Gillar