En intensiv dag väntar

Jag kommer att vara socialt uttröttad ikväll också. Precis som igår. Idag väntar nämligen alla tisdags-möten.

Eftersom jag ska träffa "min kompis Jessica" klockan tio (för sista gången eftersom socialen avslutar den insatsen) måste jag träna extra tidigt. Vilket inte är något större problem. Jag vaknade nämligen redan kvart i fem.

Samtidigt som jag träffar Jessica måste jag försöka väcka Johanna. Via telefonen, om hon har den påslagen. Hon somnade nämligen inte förrän efter klockan tre i natt (då var jag inne hos henne och hon var fortfarande vaken) och kommer ha väldigt svårt att ta sig upp till tiden hos psykologen klockan ett. Jag vågar inte lita på att hon fixar att vakna på egen hand.

Klockan ett ska vi alltså till Maria ungdom. Det är sista gången det blir på en tisdag. I maj byter vi dagar.

Direkt efter Mu måste jag hem och kasta mig in i ett digitalt SIP-möte. Vilket är dagens jobbigaste möte. Ungefär tio personer på en datorskärm. Det är mördande jobbigt. Min hjärna fixar verkligen inte att interagera med folk via en skärm och ljud i lurar. Det känns som att sticka en kniv (kan jag föreställa mig) rakt in i mina sinnen och vrida om. Det tar hundra gånger mer energi än att sitta tillsammans med allihop i ett vanligt rum. Vilket också tar mycket energi.

Efter SIP ska jag ringa till IT-support och de ska fjärrstyra min dator för att försöka få igång min jobbmail igen. Mitt konto blir inaktivt hela tiden. Av någon anledning de ska försöka ta reda på under dagen idag. Jag känner redan nu, att jag förmodligen inte kommer att orka ringa till support. Att det enda jag vill och behöver är en promenad i det läget. Men vi får väl se. Det kanske går över förväntan och jag kanske inte känner något behov av att hålla för öronen och skrika, när klockan är fyra och jag inte orkar lyssna på en enda människa till. Än mindre prata.

Gillar