En inomhusdag äntligen?

Innehåller affiliate-länkar

Äntligen en gråmulen dag! Jag hade haft lite koll i väder-appen och visste att de utlovat en dag med sämre väder, men man vågar ju inte räkna med det förrän man ser det. Men det skulle inte förvåna mig, om jag kommer ut från gymmet vid tiotiden och upptäcker att solen skiner från en klarblå himmel i alla fall. Håller tummarna att så INTE sker.

För jag behöver en heldag utomhus, utan en inre stress över att jag måste ut i solen. Jag vill ha en inomhus-dag. Helst med regn utanför fönstret. Då blir jag som mest kreativ och energifylld.

Jag började morgonen med att göra en K18-behandling av håret. Jag fick tips här på bloggen, efter mina inlägg om håret som blev förstört av den senaste keratinbehandligen. Igår kom produkterna jag beställt från Lyko. Ett detox shampoo från Maria Nila och en liten flaska K18 (895 kr).

Efter shamponering skulle håret handukstorkas, innan K18 masserades in. Från toppar mot botten (hur nu det går till). Jag tror att det blev rätt. Produkten skulle inte sköljas ur, men man skulle vänta minst fyra minuter, innan man lägger i någon stylingprodukt. Jag väljer nog att inte lägga in något mer alls, för att på riktigt kunna se och känna en eventuell effekt av K18.

Anledningen till att jag behöver en inomhusdag utan "inre sol-stress" är att jag ligger sååååå mycket efter med datorjobb och skrivbordsarbete. Jag verkligen MÅSTE komma ifatt. Och jag skulle vilja städa hela lägenheten. Hela på en gång. Inte bara en dammsugning här och en toalett där. Jag vill uppleva känslan av ett skinande rent och väldoftande hem. Dammtorkat och renbäddat.

På tal om det perfekta hemmet, så undrar jag väldigt mycket när mina nya gardiner till sovrummet kommer och heltäckningsmattorna till sovrum, matrum och hall??? Det har ju gått flera veckor nu... Är så sugen på att få KLART saker och ting.

Nu är klockan kvart i sju och det är hög tid att svälja dagens kosttillskott, sätta en tallrik med fil och müsli i kylen (så att det geggar ihop sig) och välja dagens tränings-outfit. Det står ben på schemat för dagen. Utan Farid, tack och lov, haha! Men jag är taggad!

Gillar