En inomhusdag

Idag har det bara blivit 7235 steg och jag har inga planer på att gå fler. Det har varit bra med en vilodag från promenader. Min vänsterfot behövde det. Enligt väder-appen ska det bli ytterligare ett par dagar med sämre väder. Då ska jag ta tag i gardinerna till arbetsrummet, som behöver läggas upp. Idag blev jag klar med alla månadens underlag och transaktioner. Och en sammanställning på alla tillgångar och investeringar. Banken behövde ha ett underlag till min låneansökan. Jag MÅSTE få igenom lånen på min lägenhet, så att jag kan finansiera döttrarnas. Men jag har nästan ett helt år på mig, så det löser sig nog.

Idag har jag bokat hotell i Jönköping nästa vecka. Jag måste åka ner på styrelsemöte och årsstämma. Eftersom mötet börjar redan klockan tio är det lite tajt att köra ner på morgonen. Dessutom vill jag träffa en kompis och mina stora barn. Och kanske min mamma. Dessutom är det ytterligare ett steg i att släppa Johanna fri och visa henne tillit. Få henne att växa och bryta oss loss från varandra.

Jag har också bokat tid för en ny kortisonspruta i handleden. Det är dags igen. Den förra tog jag i höstas någon gång. Två sprutor per år brukar det bli. Minst. Så kommer jag hålla på tills de inte hjälper längre. Då är en operation oundviklig. Men jag känner INTE för 3-4 månaders träningsförbud!

Det var typ hundra år sedan jag beställde mattorna till mitt sovrum, kök och hall. Trodde jag. Idag kontaktade jag golvfirman och frågade vad som hänt. Och det visade sig att de inte ens hade skickat en offert till mig än! Jag visste inte ens att de skulle skicka någon offert. Jag tyckte vi var helt överens om beställning och pris när han var hos mig. Han sa inget om någon offert. Men idag fick jag den i alla fall och skyndade mig att godkänna. Men det kommer dröja minst tre veckor till.... Surt!

Det har i alla fall varit skönt att få en del gjort idag. Sånt som stått på att-göra-listan ett tag.

Johanna skickade bild på sin mat. Först (nästan) oäten och sedan "uppäten". Hon är fortfarande kvar hos Jossan och Milly. Jag frågade för en stund sedan, om hon tänker komma hem idag. Och det tänker hon.

Johanna skickade också en bild på Josefin som duschar Milly. Herregud så gulligt! Milly tycker visst om att duscha. Sötaste lilla!

Gillar