En innehållsrik söndag

Den här dagen har jag fyllt med många och bra ingredienser.

När jag vaknade hade jag inget mer inbokat än träning och en eventuell fika med en kille på Tinder. Han var mitt i en flytt, så det var tveksamt om han skulle hinna.

Jag började med den (efter bara ett par dagar redan) efterlängtade morgonpromenaden till gymmet. Solen sken och det var tyst och rofyllt. Inget folk som stressar med ungar till dagis, som det är på vardagar.

På gymmet körde jag ett bra ryggpass. Jag började med pull-ups. Det är en bra uppvärmning för hela överkroppen tycker jag. Dessutom är det bättre för egot att BÖRJA med dem, för i slutet av ett ryggpass skulle jag inte orka lika många.

Under passet såg jag en tjej med ett par såååå snygga tights. De var typ cappuccino-färgade. Jag försökte spana in vilket märke det var och tyckte att det såg ut som Aimn. Googlade och såg att de hade ett par exakt likadana. Men jag har inga Aimn innan och vet inte om jag gillar dem. Men! Då kom Denice Moberg (influenser) nerför trappan i ett par Gymshark-tights i exakt samma färg. Yes! När Gymshark ska ha ett släpp av nyheter har hon dem alltid några dagar innan. Jag frågade henne och de släpps på hemsidan i morgon. Gissa vem som kommer att shoppa då!

Efter gymmet gick jag till Brot och köpte kaffe och en ostfralla. Sedan satte jag mig i solen på bryggan. I bara stringtrosor och sport-behå. Det var nästan tomt på bryggan, trots att solen sken och det var söndag. Jag messade min kompis Cissi och hon kom ner och hängde i en timme. Trevligt!

Promenad hem och ett första försök att väcka Johanna klockan 12. Omöjligt.

Jag försökte igen en halvtimme senare, men när jag såg Theralen-flaskan på hennes sängbord insåg jag att det nog inte skulle gå att väcka henne förrän framåt kvällen.

Då skrev en annan kille på Tinder och frågade om jag ville ses. Jag duschade och tog tunnelbanan till Östermalmstorg. Vi skulle mötas utanför Riche och ta en kaffe någonstans. Men vi valde att gå in på Riche och ta varsitt glas i stället. Vi satte oss i baren och blev sittande i tre timmar. Han var den första (till synes) helt normala killen jag någonsin dejtat på Tinder. Han var väldigt trevlig och lätt att prata med. Han hade varken suttit i fängelse, gjort en njurtransplantation eller hade något stort födelsemärke på ögonlocket. Och han hade ingen pacemaker. Och han verkade inte vara psykopat.

Jag tror att jag måste berätta om mina tidigare Tinder-dejter en annan gång. Framförallt rånaren som suttit tio år på Kumla.

När jag kom hem vid halv åtta hade lilla fröken vaknat men var på riktigt dåligt humör. Theralen-bakis som tusan. Hon hade tagit 2 ml. Hur tänkte hon??? Efter så långt uppehåll hade det räckt med 2 droppar.

Hon körde ut mig ur sitt rum genom att väsa fram ett hot om en explosion om jag inte genast gick därifrån. Hon är inte den som skriker eller svär åt mig. Hon är en snäll tjej och inte elak. Men hon markerar tydligt när hon är arg och vill bli lämnad ifred.

Därför blev jag glad när jag en stund senare såg hennes vita små sockor komma smygande nerför trappan. Och när ansiktet dök upp fick jag ett litet leende. Hon gick ut på balkongen för att röka och jag följde efter henne.

- Vad säger du, är du sugen om jag gör våfflor? frågade jag.

Jag trodde att hon skulle säga nej, men hon svarade ja och bad mig vispa grädde med vaniljsocker. Vad glad jag blev! Så jag blandade smet och gräddade våfflor och vispade vaniljgrädde och sedan hade vi söndagsmys. Tyvärr hade jag ingen sylt hemma, men Johanna ville ändå inte ha. Jag försökte med lingonsylt, men det var vedervärdigt! Tur att det räckte gott med bara grädde.

Morgonpromenad, träning, sola, umgänge med Cissi, dejt på Riche och våffelmys - vilken söndag!

Gillar