En heldag för kroppen

Nu är jag sliten. När vi satt och åt middag för en stund sedan, sa jag till Johanna:

- Nu ska jag inte göra något mer ikväll, än sitta vid datorn och dricka kaffe. Och kolla på 30 Minuter, Bonde söker fru och Knutby.

Min kropp är nämligen DÖD.

Inte nog med att jag har galen träningsvärk efter gårdagens benpass - jag tränade överkropp i fyra timmar idag. Rygg, axlar, bröst och triceps. Och mage. Och posering på det. Dessutom har jag varit på massage.

Däremellan var jag en sväng i solariet (inklusive en halvtimmes promenad och hämtning av paket på Rosenlundsgatan) plus att jag färgade håret.

Träning, solning, hårfärgning och massage - fullt fokus på kroppen. Men det är så det ska vara just nu. Inför tävligen. Ska man springa omkring i bikini i november måste man dessutom ha lite färg på sig. Innan det är dags för spraytan på tävlingsdagen.

När jag promenerade kilometern hem från massagen ville benen nästan inte bära mig. Men jag tänkte på falafeln som väntade. Med vit kebabsås, sallad och ris. Lagat och klart på tolv minuter. Falafeln i airfryern. Det kan ha varit bland det godaste jag ätit. Lika gott som den hemlagade kebabpizzan, vegoburgaren med sötpotatisstrips och den vegetariska fläskpannkakan. Allt är gott numera.

Det var dock lite för lite protein i dagens måltid, så jag blev tvungen att komplettera med en halv Salty Peanut White. Till kaffet som jag ska dricka vid datorn resten av kvällen. Innan jag sätter mig vid teven klockan åtta.

När jag tänker efter hinner jag nog inte titta på Knutby. Vad synd, för igår började jag tycka att den är ganska okej. Jag berättade för Johanna att den är baserad på en verklig händelse. På den tiden blev Knutby en följetong i media, eftersom det inte hände så många andra grova brott för tjugo år sedan. Nuförtiden är ett mord bortglömt dagen efter, för då har det hänt ett nytt.

Kolla bilden från solariet. Hur lite underhudsfett jag har och hur mycket för stor min hud är. Innehållet har krympt och kostymen har blivit för stor. Undrar om huden hade följt med i samma takt, om jag varit tjugo år i stället för femtioett? Förmodligen. Tur att det inte syns (hänger) när jag stå upp. Jag får helt enkelt se till att växa i mitt skinn igen efter tävlingen. Om det inte drar ihop sig.

Visst är Katarina kyrka fin mot hösthimlen och mot de bara grenarna på träden? Jag verkligen älskar november! Men det har jag visst sagt förut, haha!

Nu kom jag på att det är tisdag och inte onsdag. Alltså är det varken 30 Minuter eller Bonde söker fru. Fan vad surt!

Gillar