En hektiskt dag

Vi började dagen med att ta en taxi till Akademikliniken på andra sidan stan. I rusningstrafiken. Men det gick över förväntan smidigt och vi kom fram i god tid. Väl där gick återbesöket snabbt och klockan var bara strax efter nio när vi var hemma igen. Då gick jag raka vägen till tunnelbanan, för att åka till gymmet.

Där började jag med att cykla i fyrtio minuter, samtidigt som jag njöt av en stor mugg kaffe från Pressbyrån. I stället för kaffe i termos. Under tiden kom Josefin och ställde sig på ett löpband.

Sedan körde jag ett två timmar långt benpass. I slutet svartnade det lite för ögonen och jag kände mig lätt svimfärdig. Energinivåerna ligger på gränsen nuförtiden. Det var likadant igår. Då måste jag se till att få i mig mat.

Alltså gick jag till Kato och käkade en pokébowl med kyckling, innan jag skulle vara på Perfect Beauty klockan ett.

På salongen fick jag först bedövningssalva och fick ligga och vila i tjugo minuter. Jätteskönt! Sedan fick jag brynen tatuerade. Påfyllning. Jag gjorde dem i vintras och de började blekna. Efter tatueringen fick jag färg på befintliga bryn. Snyggt va?

Jag kom hem en halvtimme tidigare än beräknat och har hunnit dricka en kopp kaffe och betala räkningar, innan mäklaren kommer vilken minut som helst. Det ska bli spännande att se om hon verkligen har en potentiell kund eller om det bara var ett svepskäl för att få sälja min lägenhet. Tji får hon i så fall!

Gillar