En fri tisdag

Ända sedan i somras har våra tisdagar varit avsatta för stödinsatser i form av föräldrastöd och drogtest på Maria ungdom. Och de senaste två månaderna även psykolog på Maria ungdom. Därför kändes det som en väldigt FRI dag idag, när jag kunde stanna på gymmet så länge jag ville. Stödinsatsen från Humbla ("min kompis Jessica") upphörde förra veckan och Maria ungdom är på torsdag den här veckan i stället.

När jag kom hem från träning, promenad och fika på Freddas hade Johanna kommit hem från Josefin och en kompis var på ingång. Vi beställde och åt sushi tillsammans och sedan satte jag mig med månadens underlag till redovisningen och Johanna gjorde naglar på sin kompis.

När jag gick igenom alla kortkvitton upptäckte jag att det dragits dubbelt, när jag hade ett kundmöte på East i slutet av mars. Så irriterande! Jag ringde dit, blev uppmanad att maila kvittot och sedan att komma förbi och få pengarna återbetalda till mitt kort.

När jag var klar med allt någon timme senare, tänkte jag att det vore skönt att få återbetalningen fixad redan idag. Så jag tog tunnelbanan till Stureplan, gick in på East och löste det. Med samma tjej som jag pratat med i telefon och mailat. Snabbt och smidigt!

Sedan promenerade jag hem via Kungsträdgården. Körsbärsträden är nästan överblommade, så det blev nog årets sista bild på de fantastiska träden.

När jag närmade mig Slussen blev jag sugen på att sola solarium, så jag gick längs Hornsgatan till Solexpress. Jag behövde nämligen köpa kattsand också och det finns en zoo-affär nära solariet. Den närmaste hemifrån (tror jag). Så det blev både sol och sand (dock inte mellan tårna).

Det har varit en bra dag! Träning, sol ute och sol inne och jag har fått MASSOR av pappersarbete gjort! Och mycket promenerande. Dessutom blir jag glad när Johanna är med kompisar och när hon gör naglar.

Nu har Johanna åkt till Josefin (igen) för att sova och passa Milly i morgon bitti. Hon har lovat att skicka en bild på sin uppätna mat. Eller lovade hon det? Blev hon inte lite arg, när jag frågade henne om det verkligen är SÄKERT att hon och Jossan beställer mat ikväll...? Nå, vi får väl se. Jag tänker lägga band på mig och inte tjata eller kontrollera. Det har nog bäst effekt.

Gillar