En förmiddag med träning och sol

Jag var på gymmet runt kvart över sju och körde ett bröst-/axelpass i två timmar. Det var kul människor där och det blev ett lagom tungt och trivsamt socialt träningspass. Just på gymmet tycker jag inte att det tar någon energi att småprata med folk. Fokus ligger ju inte på umgänget eller samtalet utan på träning. Det är väldigt stor skillnad i anspänning. Återigen omöjligt att förstå för den som inte upplever att sociala aktiviteter tar energi.
Kvart över nio var jag klar och promenerade till Skanstull, där jag mötte upp ”min kompis Jessica” vid Freddas. Solen sken och det blåste inte, så trots bara sju plusgrader kunde vi sitta utan jackor. Vi fick ett par lika sköna timmar som förra veckan.
Jag trodde att jag skulle behöva skynda mig hem och väcka Johanna, men hon messade att hon var vaken vid halv elva. Det betydde att jag kunde stanna kvar en halvtimme extra. Så skönt!

I ett separat inlägg ska jag berätta om Jessicas tips om ”energipinnar”.

När jag kom hem hann vi beställa och slänga i oss mat från Mae Thai (Foodora) innan vi tog tunnelbanan till Maria ungdom. Där sitter jag nu. I väntrummet med en kaffe. Johanna är inne hos psykologen. Sedan ska hon tatuera sig och jag ska vara med på månadens SIP-möte. Grrr! Jag hade hellre tagit en promenad hem genom stan i vårsolen.

Gillar