En förmiddag med fokus på nedre delen av kroppen

Idag var det dags för veckans andra PT-pass. Vi kör både måndag, onsdag och fredag den här veckan, för att kunna köra ett pass av varje sort. Rygg/biceps i måndags, ben idag och bröst/axlar/triceps på fredag. Eftersom jag tränar varje dag, så kör jag ett pass av varje på egen hand också. Plus ett tredje ryggpass på söndag.

Idag var Farid riktigt hård mot mig. Men jag misstänkte att han skulle vara det, så jag laddade med en PWO innan. Efter avslutat pass körde jag ben i ytterligare 30 minuter, innan jag avslutade med mage och 30 minuter cykling. Såhär svettig var jag efter passet:

Men benen fick sig en brutal genomkörare och sedan var det riktigt skönt att gå och sätta sig på en timmes medicinsk fotvård. Jag har gått hos John i flera år och han är lika mycket terapeut som min PT och min naprapat , haha! Det var inte längesen jag var där, men jag ville att han skulle gräva bort något som störde mig i vänster trampdyna. Det har känts som om jag har haft en sten i skon den senaste veckan.

På vägen dit köpte jag en latte och jag lyckades låta bli att köpa en bulle. Trots att jag varit på gymmet i över två timmar och var galet sugen.

När jag kom hem vid halv ett beställde jag McDonaldsmat med Wolt och väckte Johanna. Hon hade inte somnat förrän halv sex i morse. Hon hade varit vaken hela natten. Men hon kämpar på utan sovmedicin och det får helt enkelt ta ett tag att ramla in i rätt dygnsrytm. Jag håller tummarna att hon inte ger upp.

Vi satt i hennes säng och åt. Johanna fick McVegan och jag åt en sallad.

Det var ett bra sätt att väcka henne på. Så ska jag göra fler gånger. Hon blev nästan inte arg alls, haha!

Gillar