En ensam dag i sysslornas tecken

Till skillnad från igår, som blev en väldigt social dag, så har detta varit en ensamhetens dag. Visserligen pratade jag med ganska många på gymmet, men det berodde snarare på att jag var där i tre timmar än att det var "rätt" folk på plats. Under tre timmar hinner det liksom passera ganska många jag känner och brukar prata med. Från de som nästan tränat klart när jag kom (Robban) till de som klev in strax innan jag gick därifrån (Josef). Däremellan Farid, Sanna, Dennis, Ida och diverse andra som jag "känner" utan att veta namnet på. Med tanke på att jag är där varje dag, så tycker alla att de känner mig och även för mig okända människor hejar och pratar några ord. Det är trevligt!

Jag körde ben i tre timmar. Eller egentigen bara två, för jag avslutade med en timmes tung cykling. Med en kaffetermos (jag var förutseende i morse) och en Salty Peanut White. Fika på hojen i stället för på bryggan med tanke på vädret. Det var ingen sol idag.

Trots att regnet hängde i luften promenerade jag till och från gymmet, så totalt blev det fyra timmars träning/motion. Men det blev också dagens ENDA träning, för eftermiddags- och/eller kvällspromenaden uteblev på grund av först ett Teams-möte (med styrelsen för våra skolbolag) och sedan åska och skyfall.

I stället hann jag ta hand om all tvätt och städa hela lägenheten. Framförallt Johannas rum stod på agendan i helgen. Jag måste passa på att städa och byta sängkläder där inne när hon inte är hemma. Hon ska åka tåg hem i morgon och jag hoppas att den resan blir lättare för henne än i torsdags. Då var det kämpigt både innan och under hela tågresan.

Förutom Teams-möte, tvätt och städ har jag hunnit sammanställa alla kvitton och underlag till redovisningen, När det gäller MITT företag. Jag sköter Josefins också och där är det betydligt mer att göra. Och där ligger jag efter.

Det känns väldigt konstigt att inte ha varit ute och promenerat i flera timmar idag. Som jag alltid brukar. Visserligen har jag gått drygt 15000 steg idag, men de senaste två veckorna har jag snittat 25000 steg per dag. Men det var bra med vila, både för blåsorna på mina tår och för benen. Tyvärr är det ännu värre för ryggen att sitta så mycket som jag gjort idag. Jag fick ta en extra Diklofenak (har inte hämtat ut Naproxen än) och en Alvedon, för att ens kunna sitta ner på vänster skinka. I morgon ska det bli sol och då ska jag ut och traska igen!

Gillar