En effektiv förmiddag

Vad skönt det var med en förmiddag hemma! Jag har hunnit köra två maskiner tvätt, dammsuga båda våningarna, städa ett badrum, rengöra (skura och byta sand) kattlådan och samla ihop alla underlag och kvitton till redovisningen. För mitt egna bolag. Återstår Josefins företag också, där jag ansvarar för att alla underlag och kvitton finns där de ska. När de ska.

Jag har också lyckats lokalisera ett paket med kaffe som kommit på villovägar. Jag brukar beställa en hel låda när det är dags. Jag fick orderbekräftelsen den 24 juni och fakturan den 30 juni, men ingen kaffeleverans. Det visade sig att paketet fanns att hämta på utlämningsställe, men att jag inte fått någon avisering. Så nu är det hämtat också. Puh, de gamla bönorna var nämligen helt slut. Det hade kunnat sluta i katastrof, haha!

Alldeles nyss kom Johanna ner i köket och frågade om det går få det ljusare i hennes rum. Hon har dragit undan mörkläggningsgardinerna, men hon vill ha det ännu ljusare. För hon blir gladare av ljus. Hon som har gallskrikit av ilska i fem år, när jag dragit upp persiennen, rullgardinen eller dragit bort gardinerna! Vad har hänt?

Det måste bero på den nyvunna friheten!

Nu ska jag promenera till gymmet. Det är (nästan) uppehåll i regnandet.

Gillar