En dag med Petter

Jag hade lovat Petter att nöja mig med bara två timmar på gymmet idag, så det kändes ganska stressigt. Men jag fick ändå till ett bra benpass (inklusive utfallsgång och tung benpress), poseringsträning och rehabövningar.

Josefin kom också till gymmet, så jag hade två av mina barn dör samtidigt. Det var väldigt häftigt!

Efter träningen åkte vi hem och duschade, innan vi tog tunnelbanan till Näckrosen strax norr om Solna för att prova bikinin Anita håller på att sy. Den kändes verkligen helt rätt i både för och modell och det tog bara en kvart, som Petter fick sitta och vänta. Och fota mig.

Sedan promenerade vi till Mall of Scandinavia, där vi började med att äta på Klang Market. Jag var så galet sugen på deras chèvre-sallad. Petter tog fish & chips.

Efter maten gick vi på jakt efter en höstjacka till Petter och en snygg t-shirt att ha på nya jobbet. När vi inhandlat båda två på Thernlunds gick vi till Starbucks och drack kaffe.

Klockan fyra tog vi pendeltåget hem till Södra station.

När vi kom hem stekte jag proteinpannkakor med saffranssmak till mig, Petter och Johanna. De jag hade beställt från Tyngre. De var helt okej, men jag tror ändå att kanel och kardemumma är godare.

Sedan åkte jag och Petter till Östermalm för att hälsa på Josefin och Milly en stund innan middagen.

Nu sitter jag och Petter framför teven och har tittat på "30 minuter" följt av "Bonde söker fru". I morgon har jag flyttat mitt PT-pass från klockan nio till tio, för att vi ska få en lugn morgon tillsammans, innan Petter åker hem och jag till gymmet. Han vill nämligen inte träna i morgon också. Han körde ju ett dubbelpass idag, eftersom han tvinnades vara på gymmet i två timmar, haha!

Och själv kan jag inte tänka mig att avstå mitt träningspass på förmiddagen, innan jag ska till poseringscoachen efter lunch.

När det gäller poseringen har jag övat exakt varje dag sedan jag var hos Maria senast. Precis som jag lovade mig själv i fredags. Däremot har jag inte gått i klackarna igår och idag. Men dem har jag inga större problem med, förutom att gå som en anka, ta med höfterna, sträcka på mig, le och svänga med armarna ;)

Gillar