En biltur norrut

Igår skulle Sanna hämtat en sadel till min syster. Säljaren skulle möta henne vid Södra station klockan tio, men det fick Sanna avboka när hon inte ens kunde ta sig till toaletten utan att krypa. Och jag var på gymmet och kunde inte hjälpa till. I stället skulle sadeln hämtas i Kungsängen (ungefär en timme norrut), i samband med att Sanna skulle köra hem (söderut).

Vilket var helt omöjligt. Hon hade behövt åka klockan ett för att hinna ta den omvägen och då var hon inte körduglig. Jag erbjöd mig att följa med och köra, men hon kunde inte ens sitta upp.

Alltså erbjöd jag mig att åka och hämta sadeln idag i stället. Med Josefins bil. För att min syster inte skulle gå miste om sadeln (begagnad av en privatperson).

Eftersom Johanna tycker om att sitta i baksätet och åka bil, så erbjöd hon sig att följa med. För att jag skulle slippa åka ensam.

Jag tränade som vanligt på förmiddagen. Ett benpass (inklusive 45 minuters cardio och gårdagens bicepsträning som jag inte hann då) stod på schemat. Efter träningen lagade jag lunch till mig och Johanna (lax och potatismos) och sedan gick vi till Södra station och postade/hämtade några paket, innan vi hämtade bilen på Medborgarplatsen.

Två timmar och en kvart senare var sadeln hämtad och bilen tankad och parkerad.

Johanna fick besök av en kompis och jag stekte pannkakor till dem. Och proteinpannkakor till mig. Med vispgrädde! Sedan tog jag en promenad och hämtade paket på två ställen, lämnade dem hemma och tog därefter en sex kilometers promenad längs Årstaviken, med handling på Hemköp på hemvägen.

Nu är det fredag kväll. Johanna gör naglar på sin kompis och jag ska snart laga middag. Det blir räkwok med kokosmjölk och äggnudlar. Det känns duktigt, med tanke på hur nära det var att jag bestämde mig för McDonald´s eller pizza. Men i sista minuten valde jag att gå in i affären och köpa något att laga.

Är det något allvarligt fel, när jag varje kväll vid ungefär den här tiden börjar längta till gymmet nästa morgon? Förmodligen. Antagligen för att jag inte har något annat meningsfullt i mitt liv. Typ ett stimulerande arbete, en relation, nöjen och vänner. Jag måste ta tag i det. Men inte förrän efter tävlingen. Just nu är jag ändå ganska nöjd med hur mitt liv ser ut. Det är inte alla som har något att längta efter varje nästa morgon, haha!

Gillar