En bättre söndag

Idag har det verkligen varit höst i luften. Solen har strålat hela dagen och det blev ganska varmt under några timmar. Men luften har varit hög och frisk. Jag är helt övertygad om att det är känslan av höst som får mig att må extra bra nu. Att slippa känna stress och rastlöshet. Att slippa klättra på väggarna. Jag kan. träna flera timmar, utan. att känna stress av att jag måste ut i solen (på bryggan) och jag kan vara inomhus (även om jag helst är ute).

Dagen började med att jag unnade mig en lugn morgon. Ändå var jag på gymmet prick klockan nio. Där blev det ett tre timmar långt rygg- och benpass. Med fokus på rygg. Och biceps. Biceps ingår i ryggpassen. Såklart.

Klockan tolv hade jag tränat klart och tog tunnelbanan hem, dels för att spara mina steg till eftermiddagen och dels för att jag skulle hinna hem och äta och duscha, innan jag skulle iväg igen. Jag skulle nämligen promenera på Djurgården tillsammans med H.

Han plockade upp mig strax innan klockan 14 och vi parkerade på Östermalm, precis utanför Josefin. Därifrån gick vi till Djurgårdsbrunn och vidare över till Djurgården. Vid Villa Godthem (såklart) stannade vi för att äta och dricka kaffe. Rimmad lax med dillstuvad potatis. Och varsin kaka till kaffet. Jag tog en kladdkaka med kokosglasyr och den var galet söt. Förmodligen ör det den som har spökat i min mage resten av eftermiddagen och kvällen. Den gurglar och är uppsvälld som en ballong. Så som den blir om jag äter kött från fyrbenta (när någon ifrågasätter varför jag inte äter kött och jag måste "bevisa" att jag inte kan).

Efter några timmars umgänge tog H bilen hem till sig och jag gick in till Josefin och Milly för att hälsa på dem en stund. Sedan följde de mig en bit längs Strandvägen, när jag gick till tunnelbanan.

Trots restriktionerna blev det 22400 steg idag. Ändå tog jag tunnelbanan två gånger. Nu har jag dessutom väldigt ont i vänster fot, den som påverkas av artrosen i ryggen och den klämda ischiasnerven. Jag haltade hem från affären för en stund sedan. Hoppas att naprapaten kan "bryta upp" foten på onsdag. Det gjorde han en annan gång och då försvann den smärtan. Den som känns som en sten under framfoten och gör så att de tre yttersta tårna domnar.

I veckan som kommer måste jag fixa naglarna. Jag ska till naprapaten på onsdag och fotvård på torsdag. John kommer börja gråta när han ser mina misshandlade fötter efter sommarens alla promenader. På tisdag är det Bod Pod-mätning och SIP-möte och i morgon ska vi till terapeuten (Johanna tar första timmen och jag den andra). Jag ska dessutom på en konsultation på Sthlm Aesthetics och väntar på att få en tid hos AKK Design, för att prova ut en tävlingsbikini (och skor med lägre klackar). Jag ska träna med Farid i morgon och på torsdag och med Mia i Sundbyberg på fredag.

Det blir nog en bra vecka!

Gillar