En bara-vara-dag (plus naprapat)

Jag har inte tagit Theralen de senaste nätterna och det är såååå skönt att vakna av mig själv redan klockan sex och dessutom känna mig pigg. Inte seg som sirap. Jag har till och med kunnat välja och ta på mig träningskläder och sminka mig INNAN kaffet! Och kaffet har jag kunnat dricka sittande på balkongen och inte som en zombie i nattlinne i soffan.

Jag var på gymmet redan kvart i åtta idag också. Precis som igår och i förrgår. Det stod ben på schemat. Tyvärr hade jag glömt mitt bälte, för jag hade mer fokus på packningen till min planerade heldag på bryggan än på träningen. Men det gick bra ändå. Jag hade tänkt köra marklyft, men valde bort det och körde enbart maskiner.

Halv tio köpte jag kaffe och gick mot bryggan. Jag räknade med att ligga ensam större delen av dagen. Cissi skulle komma ner en sväng och Magnus skulle titta förbi på eftermiddagen. Men jag hann inte mer än lägga mig, innan Vendela från gymmet kom och la sig hos mig. Och sedan kom Cissi och kunde plötsligt stanna hela dagen. Sen ringde Jossan och ville komma och Cissis dotter Alicia kom också dit. Och Magnus tittade förbi. Så det var inte ensamt ett enda dugg. Supertrevligt! Och massor av folk runtomkring och tätt inpå, men det gjorde inte så mycket när jag inte var ensam. Då hade det varit jobbigt.

Klockan halv fyra hade alla droppat av och jag packade också ihop mina saker, för att gå förbi hemma på väg till naprapaten.

Jag lämnade min väska, duschade av mig och bytte kläder, följde med Johanna till Södra station för att hämta ett paket och köpa cigaretter. Sedan gick jag vidare till Östermalm. Där hann jag köpa en islatte på Coop och sätta mig på en bänk i fem minuter, innan det var dags för en omgång hos Victor. Idag fick han fokusera på höger arm, som bråkar med mig när jag bär tungt eller skriver på telefonen. Känning av musarm/tennisarmbåge. Men också mitt ryggproblem såklart. Det är i huvudsak därför jag går dit så ofta.

På vägen hem blev jag galet sugen på en stor Mango Mania med extra protein från Naked Juicebar, så jag gick in i Sturegallerian och beställde en. Den största. Mums! När det är trettio grader varmt får jag inte nog av vätska och flytande föda. Jag som aldrig ens blir törstig annars. Jag dricker typ ingenting mer än kaffe i vanliga fall. Inte ens på gymmet.

Innan jag kom hem tog jag en extra sväng förbi DHL-utlämningen på Ringvägen, för att hämta ett paket till Johanna, som hade kommit i mitt namn. Hon hade gått ända dit för att hämta det, i tron att det var adresserat till henne. Jättebra att hon kom ut på en promenad tyckte jag, haha!

Åh, vad jag behövde den här sköna bara-vara-dagen att njuta av solen och värmen! Att kunna stanna på bryggan så länge jag ville, utan att behöva gå hem till något eller någon. Det ska jag göra i morgon också, om vädret tillåter. Det ska inte bli riktigt lika varmt som idag, men det verkar bli sol- och badväder.

Gillar