Elektriker och Mio-leverans

Innan jag åkte till gymmet i morse mailade elektrikern och ville komma och titta på jobbet hos mig redan idag. Jag svarade att jag bara är hemma ett par timmar mitt på dagen, men tiden funkade för honom. Åh, vad bra!

Det gjorde att jag trots allt fick en tid att passa, men det var det värt. Jag vill verkligen få eljobben utförda. Och när jag ändå var i farten med att "få saker gjort", så kontaktade jag Mio och bad dem leverera på söndag. Om jag är på gymmet får Johanna helt enkelt ta emot byrån. Eller också har jag tur och hinner hem.

Elektriker och Mio - check! Visserligen är inget av det utfört än, men det är "igångsatt" och det känns skönt.

Just när jag klivit på tunnelbanan till gymmet kollade jag Josefin på Zenly och konstaterade att hon förmodligen befann sig på samma tåg. Och det stämde. Vi klev av samtidigt vid Liljeholmstorget och tog sällskap till gymmet. Så mysigt! Jag är så glad över att hon också hänger där nästan varje dag nu. Oberoende av mig.

Jag körde ett ganska bra benpass. Jag trodde inte att jag skulle ha fått ny energi efter gårdagen, men det hade jag. Först cyklade jag i 45 minuter och sedan körde jag knäböj, sumomark och raka mark, innan jag gick på benpressen och övriga maskiner. Totalt två och en halv timme. Dessutom avslutade jag med att ta på mig klackarna och både promenera och posera mitt på gymmet. Där alla kunde se mig. Men även det börjar kännas okej nu. Tala om att man växer in i saker och ting. Saker som känns skrämmande och totalt främmande kan ett par månader senare upplevas som helt naturliga. Och inte svåra alls.

Att tävla i fitness är nog ändå en av mitt livs största (frivilliga) utmaningar. I nivå med skilsmässan 2004 och flytten till Stockholm 2015. Och att börja gå på krogen 2008. Fyra helt okända och skrämmande världar. Som blev självklara efter ett tag.

Besöket av elektrikern tog en kvart. Förhoppningsvis blir jobbet utfört redan nästa vecka. Jag hittade på en massa extra jobb, som jag inte hade tänkt från början. Men nu när jag ändå ska ta hit en elektriker, så... Det blir fem extra eluttag, montering av två nya lampor, flytt av två befintliga lampor och montering av en dimmer och en ljuslist.

Om en timme ska jag vara hos Natalia på Jade STHLM och få håret fixat. Ska jag ta tunnelbana eller gå? Jag hinner promenera och det regnar inte, så jag gör nog det. Men först en kopp kaffe och en proteinchokladboll, som jag just har bakat. 112 kcal och 9,4 gram protein.

Gillar