Egentid. Igen!

Den här eftermiddagen och kvällen har jag återigen fördelat mellan socialt umgänge, hemmafix och lite lyx. Saker som ger mig energi och tillfredsställer mitt behov av att "få saker gjort" och "ta små steg framåt" varje dag. Oavsett om det handlar om intressanta diskussioner med människor som tillför något, organisera medicinlådan eller bättra på solbrännan.

För det var bland annat det jag la min värdefulla tid på.

I brist på ett medicinskåp har jag köpt en medicinlåda. Där får bara det viktigaste plats. Övrigt förbandsmaterial, vätskeersättning, Revaxör, åksjuketabletter och typ tio förpackningar plåster (från GeKås) får ligga i en plastback från Rusta. Jag gillar inte att inte ha ett "riktigt" medicinskåp, men jag får väl lösa det framöver. När jag vet var jag ska hänga det.

När det gäller mitt skrivbord och allt kontorsmaterial måste jag också komplettera med bättre förvaring. Tidigare hade jag ett skrivbord med två hurtsar. Nu har jag två mini-lådor. idag har jag åtminstone lagt saker och ting i någorlunda ordning.

Jag gjorde också en beställning från Ellos. På blå kuddfodral till soffan.

Klockan fyra kom en kille från gymmet förbi en sväng. Innan dess bakade jag chokladbollar. Och jag hade sparat halva min Pad Thai till honom, för jag visste att han skulle vara hungrig. Han kom nämligen direkt från träningen.

Josef hade massor av spännande idéer när det gäller inredning av min lägenhet. Allt från att betsa golven svarta till en fototapet på väggen med dubbel takhöjd. Och han gillade min idé att lägga en heltäckningsmatta i matdelen av köket. Han erbjöd sig också att ta över min nya blå matta i vardagsrummet, om jag bestämmer mig för att inte behålla den. Men jag ska ge den en sista chans med de blå kuddarna. Och kanske ett nytt soffbord. Sedan ska jag ge upp.

När Josef hade gått hem (han bor också här på söder) gick jag till återvinningen med kartonger och plast. Det var bara ett svepskäl, för att kunna passa på att sola när jag ändå var halvvägs till Solexpress på Hornsgatan. Jag borde verkligen inte sola med mitt ärr och min tatuering, men jag älskar verkligen att sola och ville unna mig den lyxiga stunden. Förstärka en redan bra söndagskänsla.

Här sitter jag med en kopp kaffe och skriver. Vid mitt tillfälliga köksbord. Efter mycket om och men fick jag förresten äntligen svar från Dina möbler i fredags. De ska ha skickat mitt nya bord nu. Hoppas att de talar sanning. Jag är helt övertygad om att min order kommit bort och att de hittade den när jag hörde av mig.

Gillar