Eftermiddagshäng med alla mina barn

Jag, Sanna och Petter tog en Bolt till Riche. Solen sken och det var massor av folk både inne och ute. Tur att vi hade bord bokat, för de måste hela tiden avvisa folk i dörren.

Efter en stund kom Josefin gående och sedan kom Johanna, kånkande på en tung väska. Jag skyndade mig att ta den åt henne, innan vi gick in och blev placerade vid två bord. Vi hade redan bestämt att Sanna och Johanna skulle sitta vid ett eget bord. De två som har problem med att bete sig, haha!

De lyckades dock över förväntan idag. Det blev inga incidenter och jag slapp sitta med en orosklump i magen, även om jag hade känselspröten ute och inte riktigt kunde slappna av. Josefin fick sina presenter. Av Sanna fick hon att Sanna hade kommit ända till Stockholm för hennes skull. Av Johanna fick hon två drickaburkar. Av Petter fick hon presenten till Milly igår. Själv hade jag hade köpt ett presentkort på H&M Home.

Petter tog entrecote, Sanna tog köttbullar, Johanna och Josefin tog räksallad och jag valde gös. Till det ett glas bubbel. Jag måste ju fira att jag tog mig igenom en förlossning för exakt tjugo år sedan.

Eftersom det var så soligt och skönt väder ute valde vi att gå vidare efter maten och ta kaffe i solen på Strandbistron vid vattnet. Där fick vi ett soligt hörn och jag gick in och köpte fem cappuccino och tre Aperol. Jag och Johanna smuttade på en tillsammans och Sanna och Josefin delade på en. Petter fick en egen.

Efter Strandbistron måste vi gå hem till Milly, som hade varit ensam i mer än två timmar. Jag och Petter tog med henne på en promenad och för att hämta ett paket, som hade kommit till ett utlämningsställe på Östermalm. En bok som jag beställde när vi bodde där tillfälligt. Som inte kommit förrän nu. När vi passerade ett konditori bestämde jag mig för att köpa med mig lite fika hem. Jag köpte chokladbollar och äppelpaj och sedan gick vi till ICA Banér och köpte vaniljsås och Ben & Jerry-glass också. Sedan hade vi födelsedagsfika och hängde ytterligare någon timme tillsammans allihop.

Vilken mysig eftermiddag med alla mina barn. Och Milly såklart!

Gillar