Efter-träning-kaffe hos Kajsa

När jag åt frukost i morse steg Johanna på tåget i Helsingborg. Och när jag körde pull-over på gymmet bytte hon tåg i Hässleholm. Hon finns i mina tankar hela tiden. Jag ska möta henne på Centralen 12:37.

Efter träningen valde jag att inte stanna ett par timmar på bryggan som planerat, utan promenerade längs hela Årstaviken till Kajsas på Kajen. Det tog exakt en timme. Det är bättre för psyket att gå i stället för att ligga stilla, när jag känner oro av något slag.

Igår kväll ringde nämligen Johanna och var ledsen och ville att jag skulle komma med bilen och hämta henne.

- Lilla gumman, jag har ju ingen bil och även om jag hade haft en, så skulle klockan bli två på natten innan jag är där. Ta ett tidigt tåg i morgon bitti i stället!

Och så blev det. Hon lugnade sig. Jag tror att det var ångest över ett samarbete. En video som behövde redigeras. Som hon mådde för dåligt för att göra på tåget i torsdags. Och nu var det i sista minuten. Men det är min gissning.

Oavsett vilket, så har jag ingen aning om i vilket skick hon är när hon kommer tillbaka till Stockholm. Och det ger mig en klump i magen. Kanske helt i onödan. Tänk om jag hämtar en solstråle på Centralstationen 😊

Gillar