Dubbla turer till Östermalm

Innehåller affiliate-länkar

Igår var Josefin här och hon hade köpt en Apple Watch. Då kom jag på att jag tänkte köpa en för ett och ett halvt år sedan, men skulle vänta in en ny modell och sedan glömde jag bort det.

Men nu blev jag galet sugen!

När jag hade lagat lunch till mig och Johanna och hon hade åkt för att fixa fransarna, så promenerade jag fram till stan. Till MStore på BirgerJarlsgatan. Där brukar jag köpa alla mina datorer, telefoner och övriga Apple-produkter. Bra service och smidigt om man behöver hjälp med något.

Jag hade googlat igår och bestämt mig för vilken klocka jag ville ha, men när jag såg dem i verkligheten ändrade jag mig. I stället för silver/blått armband blev det rymdgrå med rymdgrått armband.

Klockan var beställningsvara och de hör av sig när den finns att hämta. Spännande!

När jag kom ut från butiken styrde jag stegen mot Rusta på Regeringsgatan, för att köpa den där runda mattan till garderobsdelen i mitt sovrum. Den mattan jag tog för givet att de hade. Men icke! Vad snopen jag blev. Jag var helt säker på att jag sett massor av liknande mattor där.

Då ringde Josefin. Hon och Eveline hade blivit utelåsta.

- Det är lugnt, sa jag till Josefin. Jag har ändå inget att göra, så jag kan ta tunnelbanan hem och hämta extranyckeln, så ses vi på Fältöversten om en stund. Men då måste ni ta en fika med mig.

- Haha, skojar du? Såklart vi fikar med dig i så fall. Men orkar du?

- Jadå, vi ses där!

Så jag tog tunnelbanan från Hötorget, bytte vid Slussen, promenerade från Mariatorget, hämtade nyckeln och promenerade tillbaka och tog tunnelbanan mot Ropsten och klev av vid Karlaplan. Vi hade bestämt träff utanför Thelins.

Där bjöd jag flickorna på fika. Eftersom vi var tvungna att sitta vid varsitt bord inomhus satte vi oss ute. Trots att det började ösregna just som vi kom ut. Markisen skyddade tillräckligt, men det blev lite kyligt. Men det var mysigt i alla fall. Vi tog varsin liten chokladbiskvi och den var det första söta jag ätit sedan jag slutade med bullar. Eftersom sockersuget försvunnit kunde jag våga mig på en bit.

Det är ju ändå fredag!

Gillar