Dubbla träningspass idag

Innehåller affiliate-länkar

Det var bara att gå in på gymmet med läpparna en halvmeter före resten av kroppen i morse. Sedan försökte jag göra mig så osynlig som möjligt. Jag lyckades gömma mig i en bänkpress i en kvart, men sedan var det kört.

- Hej, vad dina kinder har sjunkit in, sa en kille som heter Martin.

- Det är mina svullna läppar som gör att kinderna ser magra ut, svarade jag.

Sedan kom Calle och önskade mig lycka till med tävlingen. Vi har inte pratat på flera månader, eftersom jag undvikit honom. Men nu visade det sig att vi var helt ense i frågan om vaccinet. Och då tänkte jag att han kan få vara i min närmaste krets ett tag. Tills jag inte står ut med hans stönanden. Han kommenterade inte mina läppar, men jag tror att han hörde när jag pratade med Martin,

Sedan kom Anders och Micke och när jag genast berättade att jag fixat läpparna, så sa de att de hade sagt till varandra att jag såg annorlunda ut på något sätt.

Till alla övriga berättade jag också direkt, innan de började titta konstigt på mig. Jag tror att de flesta tyckte att jag var ganska modig, som vågade visa mig på gymmet idag, haha!

Redan på morgonen bestämde jag mig för att åka till gymmet två gånger idag. Därför körde jag ingen cardio på förmiddagspasset, utan sparade cyklingen till eftermiddagen.

När jag kom hem vid tolvtiden stekte jag IKEA-köttbullar (kyckling till mig och vego till Johanna) och kokade potatis och broccoli till lunch, innan jag tog tunnelbanan till T-centralen och gick på cryo-behandling hos Anna på Sthlm Esthetics. Huden i ländryggen har faktiskt dragit ihop sig riktigt bra. Om det bara beror på träning och viktnedgång eller om cryobehandlingarna har haft effekt är ju ganska oklart, eftersom allt pågått parallellt. Men jag vill tro att det haft effekt hos Anna.

Efter behandligen promenerade jag hela vägen hem och tänkte att jag inte behövde åka till gymmet och cykla, En timmes promenad eller en timmes cykling bränner lika mycket, 200 kcal.

På hemvägen "råkade" jag gå in i några butiker och på Stadium kunde jag inte motstå att köpa träningskläder från DOM. Om de är bra ska jag beställa fler från hemsidan. Om de INTE är bra ger jag dem till Jossan ;)

När jag passerade Gamla stan såg jag att julmarknaden på Stortorget hade premiär idag, så jag tog en liten omväg dit. Därifrån har jag många supermysiga och romantiska minnen!

Eftersom jag hade fått dåligt samvete, om jag INTE åkte till gymmet en gång till, så tog jag faktiskt tunnelbanan dit efter en stor kopp kaffe och min dagliga eftermiddagspannkaka med blåbärssylt och grädde.

När jag satt där på cykeln blev jag sugen på Ohana Bowl från Oh Poké, så jag messade och bad Johanna beställa. När jag kom hem vid halv sju stod det två bowls i kylskåpet och vi kunde äta direkt. Mums!

Dubbla träningspass, behandling och promenad - det var min lördag det. Egentligen skulle jag lämnat iväg några prylar klockan 16, som jag sålt på Marketplace, men köparen messade och ville komma i morgon i stället. Typiskt, för jag hade velat få "check" på den punkten på att-göra-listan. Men, men, huvudsaken att det blir klart i helgen.

Nu ska jag kolla på Så mycket bättre och äta protein-chokladpudding!

Gillar