Det blev tid till två promenader i vårsolen

Den här dagen blev inte som planerat. På ett positivt sätt tack och lov!

När jag var på gymmet fick jag först ett samtal från Maria ungdom, där de ställde in dagens möte och drogtest eftersom Hanna (Johannas behandlare) var sjuk. Jag förstod att Johanna skulle bli jätteglad, eftersom hon förmodligen skulle vara död av trötthet efter nattens icke-sömn.

En stund senare fick jag sms av Mikaela på Aim/Jobbtorg att hon också måste ställa in idag. Nu skulle Johanna bli ännu gladare! En helt fri dag för hennes del. Det kunde hon behöva, efter de här tre veckornas intensiva LIV hon skapat.

Det betydde att jag inte behövde stressa på gymmet och att jag hann promenera hem. Jag träffade Sami och körde ett par benövningar tillsammans med honom. Hiptrust och benpress. Resten körde jag på egen hand. Jag gillar att träna ensam. Göra det JAG känner för. Men några övningar kan jag gå ihop med någon och köra. Men inte hela passet. Jag behöver lyssna på MIN kropp och ge den exakt det den vill ha. Förutom PT-passen med Farid, men han anpassar ju efter MIG och jag brukar komplettera med ytterligare övningar innan och efter.

När jag kom hem från gymmet och den 35 minuter långa promenaden tog jag bara en kaffe och yoghurt, innan jag gav mig ut igen. En timme den här gången. Via Tanto och längs Årstaviken till Skanstull. Sedan längs Götgatan hem. Det var så skönt väder!

Att promenera i stället för att åka till Maria ungdom och Aim kändes verkligen lyxigt! Ungefär som när en lektion blev inställd på gymnasiet och jag hann till stallet i tid för en lång runda i skogen med hästen. Något jag inte hade räknat med. När jag får "bonustid" har jag alltid varit noga med vad jag lägger den på. Det har jag egentligen varit med ALL tid. Prioriterat noga. Ända tills jag och Johanna hamnade i vårt "utanförskap" innanför fyra väggar. Då blev situationen den omvända. Plötsligt fanns det för mycket tid att fördriva. Men det ska bli ändring på det nu! Jag tycker mycket bättre om att tävla mot tiden än att fördriva den.

Nu ska vi skärtorsdags-fika! Gula ljus och bullar med gul vanilj. Mer påsk än så blir det inte hos oss!

Gillar