Det blev en intensiv fredag 

Redan i morse messade Josefin, att hon ville komma till oss vid halv tolv, när städerskan skulle komma till henne. Hon har ett samarbete med en städfirma. Orättvist tycker jag. Men bra för henne, haha!

När jag kom hem från gymmet satt Johanna och fixade Josefins naglar. Jag ställde mig genast i köket och lagade lunch till oss allihop. Det blev quorn-wok och ris. Sedan visade Jossan att Milly kunde både "sitt", "ligg" och "vänta" med hjälp av quorn-bitar. Duktig vovve!

Efter maten tog jag en promenad längs Årstaviken, med syftet att hämta ett paket från Tyngre på hemvägen. På Odisho Livs som ligger en kilometer hemifrån. Jag kom dit klockan 14:05 och möttes av en låst dörr och denna lapp i fönstret:

Det är inte okej på ett paketutlämningsställe. Och det är inte första gången servicen brister. Han som har butiken är ofta otrevlig, han har gett mig fel paket en gång (vilket jag upptäckte på grund av vikten när jag gått en bit) och han har svårt att hitta bland paketen. Det är helt enkelt dåligt organiserat och ingen bra service. Och det ligger avsides åt helt fel håll. En gång fick jag ta taxi hem med mina paket, när de var för stora för att greppa.

Nu måste jag alltså gå ända dit i morgon igen. Och jag var där igår och hämtade ett paket till Johanna.

Efter promenaden dukade jag fram fika till mig och flickorna. Pågens gifflar med saffranssmak (73 kcal/st) och proteinchokladpudding från Tyngre med vispgrädde. Josefin och Johanna var sminkade och utklädda i maskeradkostymer, för att fotografera. Jag fick ställa upp som fotograf.

Såhär skrev de på Instagram till bilderna:

- Ikväll blir det fest hos mig, den enda bjudna är du Johanna. (Josefin)

- Två socialt inkompetenta på väg till en fest för två. (Johanna)

Sedan tog de Milly med sig och åkte taxi hem till Josefin. Där skulle de laga vegetarisk korv stroganoff. Och ha fest för två, haha!

Själv hoppade jag in i duschen och drog på mig ett par jeans och min nya favorittröja (vit kabelstickad) från Jackie och gick till Clarion vid Skanstull. Där mötte jag "min kompis Jessica" (alltså min före detta stödperson) och tog ett glas Cava. Det var trevligt att träffas och sitta och prata ett par timmar, även om ljudvolymen gott kunde ha varit ett snäpp lägre. Mer om ljud i ett annat inlägg.

Klockan sex skulle Jessica vidare på något annat och jag gick hemåt. På Hemköp köpte jag en kalkonbröstfilé till middag. Och en fralla. För jag var helt galet sugen på bröd! Därför valde jag att skippa potatisen och bara koka minimorötter och frästa haricots verts till köttet. Det gäller att välja bland kalorierna och noga prioritera. För att överleva dieten, haha!

Nu är klockan åtta och jag njuter av ensamheten och tystnaden. Gymmet, fullt hus med döttrar och hund, promenad längs trafikerade vägar med tutande bilar och tjutande sirener...och sedan två timmar i den höga musiken på Clarion. Det var mer än jag egentligen klarar av på en dag. Som sagt, det kommer ett separat inlägg om mina problem med ljud.

Gillar