Det blåser medvind

Det är bara några veckor sedan jag kände att vi råkade ut för det ena värre än andra. Allt gick oss emot. Allt från att köparen till mitt hus anmälde dolda fel till att säljaren till nya lägenheten inte sa upp sitt abonnemang hos Telia, så att vi inte kunde få bredband på flera veckor. Mitt i flyttbestyren fick jag hantera dolda-fel-försäkringen och ringa Telia, mäklaren och säljaren varje dag. Dessutom stank det avlopp i det ena badrummet (och det blev ännu värre när jag spolade vatten i det) och jag måste kontakta fastighetsförvaltaren och hålla på.

Lägg till Johannas återfall på droger och Jossans avslag i Tingsrätten.

Det kändes som att jag låg på marken och varje gång jag försökte resa mig fick jag en spark i magen eller huvudet. På gymmet hade jag noll energi. Jag kände mig febrig vid minsta ansträngning.

Men nu har det gått uppåt, uppåt och uppåt i tretton dagar. När Johannas mående vände upp följde precis ALLT annat med!

Inte nog med det positiva domslutet i Förvaltningsrätten, som vi fick besked om igår - idag har det hänt två oväntade saker. Tyvärr väldigt hemliga. Jag får inte säga någonting, men i alla fall det ena kan få väldigt positiva konsekvenser. För både Johanna och mig. Som en räddning från ovan. Om det blir verklighet, så kommer det bli VÄLDIGT officiellt. Om det INTE blir verklighet, så kanske jag kan berätta längre fram vad det handlade om.

Plötsligt finns det ljuspunkter i tillvaron. Det finns hopp. Och möjligheter. Inte bara en bergvägg framför oss., omöjlig att bestiga.

Nu ska jag åka till Centralstationen och möta Johanna vid tåget!

Gillar