Den här dagen swischade också förbi i ett huj

Jag kom till gymmet strax innan halv nio. Det var extremt lite folk på gymmet idag och alla pratade liksom med alla. Först satt jag och cyklade bredvid en kille som heter Patrik och pratade med honom i en halvtimme. Sedan gick jag utfallsgång med skivstång och pratade med Vendela och lite andra som hängde runtomkring. Josefin kom också och gick utfall samtidigt som jag. Dock med hantlar i stället, eftersom hon inte kunde ha samma vikt som jag.

Klockan tio messade Sami och ville ta en fika klockan elva, så jag fick lägga på ett kol. Det blev ett riktigt bra benpass, om jag får säga det själv och jag hann med både mage och stretch också.

Jag mötte Sami på Espressohouse i Liljeholmens galleria. Vi hade inte träffats på flera månader. Jag minns faktiskt inte när det var senast. För ett och ett halvt år sedan träffades vi och tränade ihop nästan varje dag och avslutade med en kaffe flera gånger i veckan.

Så är det ofta med människor i mitt liv. De kommer och går i perioder. Sami slutade träna och sedan bytte han gym. Men nu berättade han att han ska komma tillbaka. Kul!

Eftermiddagen har jag ägnat åt rensning och struktur. Jag har plockat bort julsaker (inte belysning) och burit ner i förrådet, rensat i några lådor med lampor och prydnadssaker, organiserat medicinlådorna (önskar att jag hade plats för ett riktigt medicinskåp och inte behövde ha prylarna i lådor under handfatet) och flyttat en massa foton från från telefonen (för 2020 och 2021) till mappar i datorn. Jag hade velat ta en promenad, men vädret var INTE roligt. Det snöblandade regnet hade jag nog överlevt, men snömodden och vattenpölarna på marken kändes inte roligt att slaska omkring i. Så det fick vara.

Jag har ringt till Petter och pratat en stund med honom. Jag har så dåligt samvete över att jag inte har åkt ner till Jönköping i jul. Men det verkar inte gå någon nöd på honom. Han har massor av energi och verkar må bättre än på många år. Han har gjort slut med sin sambo och håller på att skapa sin egen ordning i lägenheten. Dessutom ska han ordna nyårsfest och hade varit på sortergården idag. Härligt att han är inspirerad och har energi! Det verkar dessutom finnas en ny tjej i faggorna... ;)

Johanna har gjort fransar på en kompis nu ikväll. Hon blev så taggad när hon gjorde på Jossan häromdagen. Jag är så glad för att jag styrde upp det och att båda tjejerna nappade på min idé. Jag misstänkte att Johanna skulle bli påmind om hur kul hon tyckte att det var. Ibland behöver man bara väcka lusten till liv igen. När tiden är inne. Vilket jag misstänkte att den var nu, med tanke på hennes pysslande den senaste veckan, med att klippa i och sy om en massa kläder. Hon har behov av kreativitet i sitt liv. Men för att bli kreativ måste man först uppnå en viss nivå på måendet. Sedan kan det kreativa skapandet hjälpa till att hålla måendet på en hög nivå. Den där goda cirkeln som uppstår.

Hur sjutton blev klockan 22? Jag sitter fortfarande vid köksbordet med min tomma kaffekopp efter middagen. Jag har varken hunnit duscha eller landa vid min serie i soffan. Tur att det är mellandagar och "tillåtet" att "slarva" lite med rutinerna, haha!

Nedan har jag lagt in lite bilder från 2020 och 2021 som jag tittade lite extra på när jag gick igenom den.

Gillar