Dejt och mys

Jag hittade min dejt på Medborgarplatsen klockan fem. Eller rättare sagt, han hittade mig. Jag kom dit först och satte mig på sargen till "gräsplanen" (skridskobanan på vintern) och väntade. Han såg ut ungefär som på hans foton. Helt okej!

Det var fullt på alla ställen i solen på Medis (plus kö), så vi gick mot Nytorget i stället. Längs Skånegatan. Det var fullt överallt. Vi bestämde oss för att gå vidare ner mot vattnet, när jag fick se ett bord utanför en krog. Han höll bordet, när jag gick in och frågade om vi fick ta det. Det fick vi! Så vi satte oss dör och beställde varsitt glas cava och tre starters. Man var tvungen att äta för att få sitta.

Det var trevligt och vi tyckte lika i många frågor och samtalet flöt någorlunda naturligt. Han var lugn och trygg och inte tillgjord. Han var inte överdriven på något sätt. Och definitivt inte desperat. Han var nöjd med att leva ensam och visste inte ens om han skulle klara av att leva tillsammans med någon. Ungefär som jag alltså, haha! Det var det jag lockades av på Tinder, att han (till skillnad från många andra) inte var särskilt aktiv eller påträngande. Att träffa någon är INTE prio i hans liv. Bra där!

Klockan åtta gick vi tillbaka till Medborgarplatsen och sa hejdå. Han skulle ta tunnelbanan och jag gick de sista 500 meterna hem.

- Vi hörs, sa han och han gav mig en kram.

Vi får väl se...

När jag kom hem var Johanna på ganska tjurigt humör. Det var något med skörden i Hayday. Och att grannarna bredvid satt på sin balkong så att hon inte vågade gå ut och röka. Plus att hon ska till Nacka i morgon, för att sälja några saker, men plötsligt kändes det jättejobbigt och hon ville inte.

Jag började med att ta en kopp kaffe och följa med henne ut på balkongen för att röka. Där frågade jag henne om ärendet till Nacka.

- Men om vi tar bilen? Om jag skjutsar dig, känns det lättare då? frågade jag.

Och det gjorde det.

Jag fixade varma mackor (eftersom hon inte ätit sedan klockan 15:30) och räknade ut kalorierna och fyllde i både dem och mina två glas cava i Lifesum-appen. Det var lite svårt med tilltugget på Nytorget 6, men jag gjorde så gott jag kunde. Sedan tände jag ljus och ropade på Johanna. Hon petade i sig en varm macka och lite grönsaker i alla fall. Gott så.

Nu har jag gett henne två Melatonin och hoppas att hon tar dem och att hon kan sova i natt. Jag ska titta på en tredjedels avsnitt av Huss. Avsnitt fem. Men jag måste slita mig efter en halvtimme och gå och lägga mig. Det är ju träning i morgon bitti!

Gillar