Dagens press-pass

Idag kände jag ingen stress på morgonen. Jag läste till och med några sidor i boken jag håller på att läsa. De gjorde jag alltid förr. Läste en halvtimme varje morgon. Då steg jag upp klockan fem, drack kaffe, läste bok och skrev dagens att-göra-lista INNAN jag satte på telefonen och kollade mina flöden klockan sex. Jag har haft olika rutiner under olika tider av mitt liv. Nuförtiden har jag egentligen lite för kort morgonrutin. Jag skulle vilja ta det helt lugnt i ungefär en timme, innan jag tar tag i dagen och äter frukost och gör mig klar för gymmet. Men jag känner nästan alltid en viss stress att jag vill komma iväg. Ofta eftersom jag vill träffa vissa människor som försvinner från gymmet vid åttatiden.

Jag fattar inte vart tiden tog vägen på gymmet. Jag kom dit strax efter åtta, inpackad i regnkappa och gummistövlar. Och jag gick ut först tre timmar senare. Men det blev ett bra pass. Bröst, axlar och triceps.

Dessutom pratade jag med Ulrica och Kenny (PT) som jag tränade tillsammans med i tisdags och vi bestämde att jag ska köra med dem varje vecka från och med den 18 maj. Kul!

Gillar