Dagens nät-shopping

Innehåller affiliate-länkar

Den här hyllan har jag tittat på länge, men inte velat ha för bråttom. Jag har inte vetat riktigt hur jag vill ha det i vardagsrummet. Men förra veckan tog jag ju beslutet att byta ut mina ek-Billy mot grå-metallic. Och i morgon kommer den stora antracit-färgade mattan. Då känner jag att den här hyllan kommer att passa fint. Den ska stå under teven och fungera som tevebänk. Även om det inte behövs någon tevebänk nuförtiden, när man inte har någon DVD-spelare och en massa filmer längre.

Jag har också klickat hem ett par vita höga Converse. De senaste åren har det ju varit sååååå 2014 (hörde jag någon säga och det stämmer nog) med Converse, men jag har en känsla av att de kommer vara helt okej att använda i år igen. Och det finns ju inget så användbart som Converse. De passar ju till ALLT. Jag trivs till och med i klänning, om jag har ett par Converse på mig. Visserligen är de inte lämpliga som promenadskor, men jag minns att jag gick i ett par i Rom i fyra hela dagar utan problem. Det måste ha varit 2011. Jag var där med Sanna. Hon var 19 år och galet svårhanterlig. Sju resor värre än Johanna, haha! Jag minns att jag låg på golvet i vårt hotellrum och grät vid ett tillfälle. Och en annan gång slog jag sönder ett paraply i ilska. Det ösregnade och jag fick gå hela vägen till hotellet utan paraply. Och Sanna blev helt rasande, när jag läste min bok (Hundraåringen som klättrade ut genom fönstret och försvann) och skrattade högt på planet. Nå, vi promenerade hela dagarna (Sanna blev bara arg när vi gick vilse) och jag fick inte ont i fötterna av mina Converse. Men jag har ett knep. Jag lägger nämligen i en ganska tjock gelésula. Då funkar det att gå hur långt som helst.

Jag och Sanna i Rom i april 2011. Observera att jag har ett par Converse på mig. Nu köper jag alltså ett par likadana exakt tio år senare. Bilderna är tagna från min gamla blogg med samma namn, där jag skrev 2009-2019. På plattformen Blogger i stället för Nouw. Sorry för den dåliga kvaliteten.

Gillar