Dagarna är så korta nuförtiden

(Jag blir så trött. Detta inlägg skrev jag igår kväll, men upptäckte nu att det inte blivit publicerat...)


Men det gör mig ingenting. Tvärtom. Jag hade nog inte orkat med längre dagar just nu. I somras brukade jag ta en mils kvällspromenad vid den här tiden (i solsken), men nu tittar jag på klockan och tror att det är läggdags.

Att samma tid på dygnet kan uppfattas så olika beroende på årstid.

Jag har just vräkt i mig dubbelt så mycket hemgjord kebabpizza som planerat. Och en halv croissant ovanpå det. Men jag landade ändå strax under tillåtna 700 kcal för en middag. Och det finns 659 kcal kvar till min kvällsgröt och 25 gram jordnötter. Med god marginal för något mer.

Idag har jag gjort tre saker:

- Tränat i tre timmar. Bröst, axlar och triceps. Och lite posering (utan klackar).

- Varit på behandling hos Anna på Sthlm Aesthetic.

- Lagat kebabpizza och ätit tillsammans med Johanna och Josefin. De hade beställt en massa bullar, croissanter och pepparkakor när jag var borta och jag kunde inte motstå att nalla från en påse.

Däremellan har jag handlat, lagat och ätit lunch och promenerat (en omväg till behandlingen på grund av det fina höstvädret). Men mer har jag inte hunnit. Som sagt, dagarna är korta nuförtiden och tar snabbt slut.

Som ni ser nedan har jag de nya träningskläderna från Relode på mig. Jag hade behövt XS i tightsen i stället för S, men de var tyvärr slut. Kanske växer jag i dessa efter tävlingen? Men jag ska definitivt köpa mer kläder därifrån! Just nu verkar allt vara slutsålt i min storlek, men jag ska hålla koll och vara snabb när de får in nytt.

Josefin har tagit med sig Milly och åkt hem till sig. Johanna har försvunnit upp på sitt rum och jag ska hoppa in i duschen. Sedan blir det nog Så mycket bättre för min del. Med datorn i knät. Jag ska leta efter några snygga självhäftande duschhyllor. Det är lika bra att passa på, nu när jag är taggad på att bo kvar och fixa hemma. I morgon kommer byrån och förhoppningsvis får jag eljobben utförda nästa vecka.

Jag skulle verkligen vilja köpa något slags linneskåp också... Och bygga en riktig klädkammare/förråd utanför Johannas rum på övervåningen. Och jag skulle vilja bygga om det nedre badrummet till en tvättstuga. Jag hatar att inte ha en riktig tvättstuga. Jag älskar nämligen tvättstugor. Det är rofyllt att stå i en tvättstuga och vika tvätt. Om den är rymlig och funktionell. Inte när det är en kombimaskin intryckt i ett skåp och en torkställning mitt på golvet. Det funkar men det är inget nöje. Och inte särskilt meditativt. Det är trångt och irriterande.

Jag skulle vilja ha ett badrumsskåp i det övre badrummet också. Inte bara en spegel utan förvaring. Det är där de självhäftande duschhyllorna kommer in som en nödlösning...

Gillar