Dag 8

Jag är det den åttonde dagen utan bullar (eller något annat sött). Det går över förväntan. Efter träningen har det blivit en vana att äta en god fralla i stället och det är faktiskt mycket godare. Både då och känslan i kroppen efteråt. Idag regnar det, så jag gick till EspressoHouse i Liljeholmstorgets galleria i stället för Freddas vid Årstaviken.

Det blev en riktigt smarrig rågfralla med kyckling och avokado. Efteråt avhöll jag mig dessutom från shopping och åkte raka vägen hem.

Den mest kritiska stunden är faktiskt vid niotiden på kvällarna. När jag brukar blanda socker, kakao och grädde. Då har jag tagit den där ingefära-shoten jag fick av Sami. Och sedan borstat tänderna.

Bäst av allt är att min ENERGI ökat explosionsartat! Både på gymmet och när det gäller mina energipinnar (som håller koll på hjärntröttheten). Jag har inte känt några som helst begränsningar energimässigt. Det är nog precis som jag trodde, att de snabba kolhydraterna inte är bra för mig. Snabba kickar och sedan pladask på marken.

Nu har jag precis varit ute i regnet igen. Jag var på återvinningen och på Solexpress. Det är sååååå skönt att sola solarium när det regnar ute. Sedan gick jag till Götgatan och köpte en Green Mile på Joe & The Juice. Jag blev sååååå sugen efter solningen! På hemvägen handlade jag på Hemköp och nu njuter jag av kaffe och 10% grekisk yoghurt med granola och lite ringlad honung. Lite sött måste jag ju unna mig, haha!

Gillar