Check på det ena efter det andra

Jag skrev ett långt inlägg igår, som inte blev publicerat. Återigen! Och jag valde att inte publicera det i efterhand, för det ser så jäkla illa ut. I stället skriver jag ett nytt och slår ihop dagen och gårdagen. Och sammanfattar det viktigaste.

Till att börja med har jag massor av energi på gymmet. Det är lätt att jag inte tänker på och är tacksam för det, eftersom det är mitt normaltillstånd. Det är bara när jag INTE har energi, som jag reflekterar över vad det kan bero på.

Tydligen är mat, sömn och sociala aktiviteter på rätt nivå i nuläget.

Med tanke på den otroliga träningsvärken jag har i rumpan efter måndagens benpass med Farid, så känner jag mig väldigt nöjd med både träning och energiintag. Om jag inte hade haft energi, så hade jag inte orkat ta i så mycket och således inte fått någon träningsvärk.

Igår körde jag bröst och axlar, men idag gav jag mig på benen igen. Trots träningsvärken. Och det gick bra. Fördelen med att träna med träningsvärk är att man verkligen KÄNNER vilka övningar som tar och VAR de tar. Josefin körde med Farid idag. Hon är så taggad på träning nu och köpte en himla massa klipp med honom. Kul!

Både igår och idag har elektrikern varit hos oss och monterat eluttag och taklampor. Äntligen har jag en kökslampa, fönsterbelysning i köket och en lampa på den nya byrån. Och ett eluttag både vid mitt skrivbord och vid Johannas nagelbord.

Kolla belysningen i Johannas rum! Nu kan hon filma i perfekt ljus!

Igår var jag på massage hos bästa Constantina (ryggen den här gången) och idag var jag hos en fotspecialist på GHP Ortho Center. Han skickade mig vidare på ultraljud av foten. Det ska jag göra om två veckor. Han visste inte heller vad det är för fel på min förlamade tå och vad det beror på. Troligen lokalt i foten och inget samband med den klämda nerven i ryggen. Men vi får se.

Innan fot-doktorn var jag förbi Josefin och Milly en kort sväng. Hon har fått definitivt inflyttningsdatum till sin nya lägenhet nu! Det blir i februari som planerat. I början av månaden, vilket var tidigare än vi vågat hoppas på. Spännande!

Johanna har varit hos Kevin och tatuerat sig idag. Naturligtvis smet hon från maten hon hade lovat att äta innan, eftersom mat-polisen inte var hemma. När jag upptäckte det beställde jag en chailatte och kanelbulle med Foodora, som skulle levereras till henne i studion. Men hon hann åka därifrån innan det kom, så Kevin fick äta upp det, haha! Och jag tvingade i henne mat så fort hon klev innanför dörren. Hennes rester från gårdagens Ohana Bowl från Oh Poké.

Förutom el och belysning har jag beställt duschhyllor till badrummen. Från Amazon. Jag hittade en snygg självhäftande modell häromkvällen och beställde genast sex stycken. Redan idag kunde jag hämta dem på utlämningsstället. Dem ska jag sätta upp ikväll. Men först ska jag laga middag!

Gillar