Brygg- och balkonghäng

Nu är klockan kvart i fyra och jag kom hem från Liljeholmskajen för ungefär en timme sedan. Tanken var att bara lämna min träningsväska och äta något, för att därefter ge mig ut på promenad. Men så kom jag på att det är bättre att passa på att sitta på balkongen en stund nu, innan solen kommer runt hörnet. För sedan (från halv fem) blir det olidligt varmt ända tills solen försvinner bakom hustaken mellan åtta och halv nio. Det är bättre att jag är ute och går då. När jag inte kan sitta utomhus här hemma. Såna här dagar saknar jag faktiskt huset på Ekerö med trädgård, sol, skugga och pool.

Jag har legat på bryggan och solat i fyra och en halv timme. Efter bröst- och axelpasset på gymmet. Det var lite tråkigt, f��r jag var helt ensam. Men jag har skrivit med några personer och pratat i telefon med ett par stycken. Så jag kände mig inte övergiven av hela världen.

När jag kom hem var Johanna på bra humör. Hon hade ätit överbliven thaimat (även om det inte var mer än några tuggor) och hade fixat sig och ville att jag skulle ta lite bilder på henne. Vilket jag gärna gjorde. Förhoppningsvis ska hon träffa en kompis senaste. Det vore ju perfekt, för då kommer jag att kunna njuta ännu mer av mina 10-15 kilometers promenad. Kanske unna mig kaffe och en glass någonstans längs vägen.

Gillar