Bloggen firar 1 vecka

Idag är det en vecka sedan jag publicerade mitt första inlägg. BARA en vecka! Det känns mycket längre. Kanske på grund av att jag trakasserat alla läsare med flera inlägg varje dag. Men när jag väl börjat skriva kan jag inte sluta. Jag älskar ju att skriva och har saknat en plattform för detta. Och något att skriva om.

I fredags valde jag att berätta om bloggen och dela länken både på Facebook och Instagram. På båda mina konton. För er som inte upptäckt det, så har jag två konton på Instagram. Dels mitt privata, som mest handlar om träning och vad jag gör och dels @mammaottosson som bara handlar om mina barn. Främst mina tre flickor. Det finns de som tror att jag diskriminerar Petter, men det var flickornas följare som bad mig skapa ett konto som handlade om DEM. Petter är inte lika offentlig som Sanna, Josefin och Johanna.

När jag hade delat länken till bloggen och kollade statistiken nästa dag, så hade jag tusentals visningar. Först blev jag lite nervös och fick nästan skrivkramp (prestationsångest), men efter ytterligare ett par inlägg släppte det och skrivandet blev faktiskt roligare när det finns lösare på andra sidan skärmen.

När jag FaceTimeade med Johanna på Josefins telefon idag, så såg jag att hon var upptagen med sin egen telefon samtidigt som hon pratade med mig. Josefin hade rusat ut med den där hundvalpen, som jag inte vet vems den är, så Johanna svarade på Josefins telefon när jag ringde. Jag frågade om hon spelade Hayday.

- Nä, jag håller på att lösa din blogg, svarade hon då.

Haha!

Innan jag offentliggjorde bloggen och delade länken bad jag henne läsa alla inlägg jag skrivit. Hon var tillsammans med Josefin och Eveline på hotellet i Göteborg just då. Jag hade redan bett Jossan läsa och fått okej av henne. Efter en liten stund messade Johanna:

- Aa du skriver jättefint allt är okej.

Puh, jag hade varit så rädd för att hon skulle ogilla att jag skriver och förbjuda mig att berätta om vissa saker. Nu kan jag fortsätta framåt, tänja lite på gränserna, vidga perspektivet och successivt bjuda in mina läsare i vår situation.

Gillar