Biltema och Decathlon

När jag kom hem från gymmet vid halv elvatiden bestämde jag och Sanna att vi skulle ta bilen (alltså Johannas lilla Suzuki Swift) till Kungens Kurva och till Biltema i typ Alby eller Hallunda eller var det nu ligger.

Först kollade jag dock Johanna. Hon sov och var väldigt trött, men hade haft en okej natt och inte tagit någon sovmedicin. Hon hade somnat klockan tre. Så jag lät henne sova och tänkte att vi kunde lämna henne ensam ett par timmar.

Sanna och jag började med Decathlon i Kungens Kurva. Där hittade jag (som det verkar) bra sport-BH för bara 59 kr. Jag köpte två vita och två svarta och ska byta ut de jag har. Alltså de jag använder UNDER t.ex. crop-tops och lösa linnen. Oftast tränar jag i bara sport-BH/sport-top, men då har jag sådana från Gymshark, Better Bodies eller ICIW. Dessa vill jag inte slita på i tvätten, genom att använda under något annat.

På Biltema köpte både jag och Sanna gelésulor. De kostade bara 39 kr! Mina gamla kostade 200-300 kr. Vilket fynd! Sanna behöver mjuka sulor i sina ridstövlar och sina stallkängor och jag ska lägga i mina nya Converse.Jag köpte svarta träningsstrumpor också. Jag hade bara vita. Det är ju kul med lite omväxling på gymmet, haha!

När vi hade parkerat bilen på Medborgarplatsen gick vi till Donken på Folkungagatan och köpte mat. Två gånger hade jag ringt och försökt väcka Johanna, men hon somnade om både gångerna. Men när vi kom hem med mat steg hon faktiskt upp och kom ner i köket och var på bra humör. Och hon bekräftade att hon inte tagit någon medicin i natt. Hon var bara trött och seg ändå. Dessutom ansåg hon att halv två fortfarande är en helt rimlig tid att vakna. Eller hur!

Det ska förresten bli spännande att se vad som händer med min mage idag och kommande dagar. När jag bet i min kycklingburgare konstaterade jag att det inte kändes som kyckling. Jag tittade noga och såg att det var vanligt kött. Jag spottade ut tuggan, men en liten bit hade redan hunnit slinka ner. Förra året åt jag ungefär lika lite kött (lamm en gång och leverpastej en gång) och vid båda tillfällena blev jag sjuk i fyra dagar. Nu håller jag tummarna att magen klarar det den här gången.

Tack och lov hade Sanna börjat äta kött vid årsskiftet, sedan hon varit vegetarian i flera år. Så hon bytte sin Veggie Tasty-burgare med mig. Sedan ville Johanna också byta, så hon fick Sannas och jag fick Johannas. Det slutade med att jag åt en Mc Vegan. Det kanske jämnar ut katastrofen med köttet som slank ner.

(P.S. Jag äter inte kött för att jag inte vill äta kött, utan för att min mage inte klarar det. Jag älskar kött och skulle gärna äta det. Jag kan längta ihjäl mig efter en grillad korv, revbensspjäll eller råbiff ibland.)

Gillar