Bilköp med Josefin

Jossan plockade upp mig med en Bolt på gymmet halv elva. Då hade jag kört ett rygg- och bicepspass sedan tjugo över åtta och hade hyfsad pump i musklerna. Så skönt! Jag älskar känslan av att vara "pumpad". Den får jag aldrig när jag kör ben. Eller nästan aldrig i alla fall.

Vi fortsatte med taxin till Audi i Segeltorp, där Josefin äntligen (efter lång väntan) skulle hämta ut sin nya bil. Det har dragit ut på tiden på grund av strul med leasing-företaget, som krånglade på grund av förra årets negativa resultat. Men det var ju innan Josefin övertog bolaget. När Johanna drev företaget (nagelsalong), kraschade och blev omhändertagen. I stället för att likvidera Johannas bolag och starta ett nytt till Josefin, så gjorde vi en överlåtelse. Då tänkte vi inte på att Josefin skulle kunna få problem på grund av Johannas negativa resultat. Men det löste sig till slut. Och om några månader är det nytt bokslut med ett positivt resultat.

Det var en del dokument att signera, innan vi fick täcka av bilen och se den live. Josefin sken som en sol av lycka. Precis som jag, så ÄLSKAR hon bilar och kan lätt prioritera sin drömbil framför resor, fina middagar och dyra kläder. Jag har hellre INGEN bil än fel bil. Som just nu. Men från och med nu kan jag låna Josefins till långresor och Johannas till resor inom stan.

Sedan ska jag köpa en stor svart Audi som jag såg där idag. Den var jättefin och jag kunde ha råkat spontanköpa den (vilket jag gjort med bilar flera gånger) om jag inte just sålt min Volvo och fortfarande kommer ihåg att jag inte bör ha en bil just nu. Men kanske någon annan gång...

Gillar