Bild från poseringen i torsdags (andra tillfället)

Bilden till vänster är från första tillfället och bilden till höger är tagen i torsdags. Det är två veckor mellan bilderna.

Min spontana tanke: Tur att det är åtta gånger kvar!

Titta inte på mina armar och händer. Det är inte där fokus ligger i nuläget. Fokus ligger på att jag får till vridningen i kroppen, att jag lyckas puta med rumpan, svanka och hålla in magen samtidigt. Utan att spänna halsen. Och att kunna le stort, haha!

Mina armar är för långa. Och mina fingrar. Det förstärks av mina långa naglar. Dessa måste jag korta rejält innan tävlingen. Naglarna alltså. Armarna och fingrarna är ju inte mycket att göra åt, mer än att jag kommer behöva böja extra mycket i armbågsleden.

Trots min förlamade tå kan jag gå obehindrat i skorna. Jag måste dock lära mig att typ gå som en anka, där jag putar med rumpan, håller in magen, svankar och sträcker på mig. Och sträcker knäleden, skjuter fram höften och LER.

Det ska nog gå. Så småningom.

Just nu har jag gått omkring i klackarna, övat kvartsvridningar åt höger och satt en bröddeg under tiden. När degen jäser passar jag på att sitta ner och göra rehabövningar för den förlamade tån. Jag rullar en piggboll under vänster fot under bordet.

Gillar