Bikiniprovning i onödan?

Idag meddelade Folkhälsomyndigheten att det kommer krävas vaccinpass från och med 1 december, för att deltaga i större sammankomster på mer än hundra deltagare.

Det borde betyda att det krävs pass för att tävla i Luciapokalen.

Det står fortfarande ingenting på deras hemsida, men informationen från FHM är bara några timmar gammal, så Luciapokalen har säkert varken hunnit ta ställning eller lägga ut information.

Idag har jag varit och gjort en sista provning av min tävlingsbikini. Jag passade på att köpa örhängen och armband också. Det kändes lite meningslöst, om jag ändå inte kommer att kunna ställa upp. tävlingen.

Så mycket pengar i onödan!

Poseringscoachen nästan 10000 kr. Bikini, smycken och skor lika mycket. PT-passen hade jag kanske köpt i alla fall. Men inte alla hudbehandlingar och all massage, det hade jag inte lagt så mycket pengar på om det inte vore för tävlingen. Väldigt mycket pengar kastade i sjön.

Men, men... Jag är ändå nöjd med min resa såhär långt. Även om jag måste avbryta den nu. Det kommer kanske nya tillfällen längre fram, när den här corona-hysterin blåst över och folk inser att man inte kan vaccinera bort ett virus.

Själv tänker jag avstå från ALLT som kräver vaccinering, pass eller PCR-tester. Oavsett om det handlar om nöjen, resor eller tävlingar. Så länge jag kan.

Gillar