Besök hos tre tjejer

Johanna messade och frågade om hon fick stanna kvar hos Josefin ytterligare en natt. Det fick hon absolut! Men jag kände att jag ville kolla att hon var okej, för hon lät väldigt trött i telefonen. Och hon hade svarat ovanligt kort på mina sms hela dagen, så jag sa att jag skulle ta en promenad dit. Då fick jag ett mål med min eftermiddagspromenad.

Jag gick via Götgatan, Skeppsbron, Kungsträdgården och Nybroplan. Det är ungefär fyra kilometer till Josefin. Innan jag kom fram började det regna lite.

Milly var den av tjejerna som blev gladast när jag kom. Josefin gick till tvättstugan och Johanna låg och vilade.

- Oj, jag slumrade visst till lite, mumlade hon och fortsatte blunda. Jag fick genast en orosklump i magen.

Jag satte mig på golvet och busade lite med Milly, som snodde min ena torgvante och tuggade febrilt på den.

Samtidigt som Josefin kom tillbaka från tvättstugan med famnen full av tvätt, så kom Johanna ut från sovrummet och satte sig i soffan. Med tre mobiltelefoner och en iPad, för att ta hand om sina bondgårdar (i Hayday). Hon var på bra humör. Puh!

Josefin hämtade kaffe (när jag frågade om man möjligen kunde få en kopp) och en halv Brie-ost som tilltugg. Vi kunde inte sluta äta förrän den var slut.

Sedan var det dags att gå ut en sväng. Milly behövde kissa och Johanna behövde röka. Sedan tog Johanna med sig hunden in och jag och Jossan gick till Ica för att köpa mer Brie-ost. Och lite annat flickorna behövde.

Efter någon timme gick jag hemåt via Strandvägen, Hamngatan, Drottninggatan, Gamla stan och Hornsgatan. Jag älskar verkligen Stockholm och har ibland svårt att bestämma mig för var jag ska promenera. Jag vill gå överallt och insupa hela staden.

Väl hemma tog jag en dusch, i väntan på mat från Mae Thai levererad av Foodora.

Flickorna har det bra. Jag har det bra. Just nu. Och jag njuter av det.

Gillar