Benpass och fika på Bröd & Salt

Idag vaknade jag inte förrän klockan sju, Jag hade inte ställt någon klocka, för jag hade inget PT-pass att passa och ingen tid bokad efter träningen. Sedan tidsomställningen har jag fortfarande en timmes eftersläpning i min inbyggda klocka. Annars vaknar jag sällan senare än klockan sex.

Det kan också bero på att jag tog några droppar Theralen igår kväll, eftersom Johanna var hemma och förmodligen inte skulle somna förrän långt efter midnatt. Hon sov nämligen ett par timmar sent igår eftermiddag, sedan hon kommit hem från Josefin. Om jag "slår ut mig själv" med Theralen reagerar jag inte på alla ljud i lägenheten. Jag hamnar i en egen bubbla, omgiven av ljudisolerande bomull. Känns det som. Theralen-sömn är fantastiskt skön! Det är dock bra om man kan sova utan, för man blir väldigt seg dagen efter om man inte är van. Och det är svårt att vakna och ta sig upp ur sängen.

Klockan var halv nio när jag klev in på gymmet. Det blev ett nittio minuter långt benpass. Jag kände mig taggad, pigg och stark så det blev ett helt okej pass.

När jag kom ut sken solen, så jag valde att gå hem. Idag tog jag vägen över Årstabergsbron. Det innebar att jag inte gick förbi Mariatorget och kunde sätta mig där med kaffe. I gengäld passerade jag Bröd & Salt på Rosenlundsgatan och där sken solen på några av borden utomhus. Därför köpte jag min favorit Ugnsbakad äggmacka och en kaffe och satte mig.

Jag tycker om att skapa dessa små stunder av njutning och lycka. Livets guldstunder.

Gillar