Bästa massören

Jag har just kommit hem från massören. Eller ganska nyss. Jag har hunnit laga och äta middag också. Johanna hade kommit hem under tiden jag var borta. Hon har varit iväg hela dagen tillammans med en kompis. De var på nåt sånt där hopp-och-lek-land och spelade in en video. Tror jag.

Det blev Ikeas potatismos och köttbullar till middag. Tio ycklingbullar till mig och fem vego-bullar till Johanna. Hon åt upp tre och en halv.

Jag är verkligen nöjd med min nya massör. Hon är riktigt grym! Starkare i nyporna än någon annan jag varit hos och fenomenal på att hitta triggerpunkter. Nästa vecka ska hon göra en 80 minuter lång genomkörare av benen. Och jag har bestämt mig för att lägga all LPG åt sidan och nöja mig med massage inför tävlingen. Jag har rådfrågat lite folk och kommit fram till att det ger bäst effekt. Särskilt nu när jag hittat Constantina.

Dessutom älskar jag att promenera längs vår egen gata dit och hem. Förbi Katarina kyrka och alla vackra höstlöv. Jag känner mig så bortskämd över att få bo såhär mitt på söder. Med gångavstånd till alla historiska platser.

Under dagen har jag bestämt mig för att inte röra ett finger inför visningen av lägenheten i morgon. De kan gott känna att jag inte alls är desperat (om ens villig) att sälja. Om jag anstränger mig och lägenheten luktar såpa, så kommer de kanske tro att jag accepterar ett skambud. Vilket jag INTE kommer att göra. Helst vill jag sälja i vår, när Johanna flyttat hemifrån i lugn och ro. Kanske vill hon bo dubbelt under en period för att vänja sig. Och själv vill jag hinna renovera lägenheten på Östermalm, när Jossan flyttat därifrån och innan jag eventuellt flyttar dit under en kortare eller längre period. Under tiden jag bestämmer mig för var jag vill bo i resten av mitt liv.

Jag har dock burit ner några prylar i källarförrådet och slängt kartonger och plast som stod i kassar i hallen. Och jag ska dammsuga och tvätta handfaten. Det behövs ändå göras. Men tvätten får hänga framme på tork i det enda badrummet och jag orkar inte torka köksluckor.

Klockan är sju och jag har fortfarande inte övat på klackarna idag. När jag övat på klackarna ska jag sammanställa alla kvitton för maj månad. Och betala en veterinärfaktura åt Sanna. Ibland måste jag hjälpa henne med oförutsedda kostnader för hästarna. Men det gör jag gärna. Hästarna är så otroligt viktiga för henne, att det är värt vartenda öre de gånger det händer. Jag önskar dock att hon kunde vara lika mån om sig själv, som hon är när det gäller hästarna. Den senaste veckan har det varit något problem med hennes mage. Hon spydde ju blod i senaste videon. Det har hänt en gång till. Plus att hon har ont i magen. Jag tycker att hon ska kontakta vårdcentralen, men det är typ tusen gånger svårare för henne, än att ringa efter en veterinär. Märkligt.

Nähä, av med kläder och strumpor och på med klackar! Och på med musik.

(För er info släcker jag belysningen och har bara några tända ljus och en fönsterlampa. För att inga grannar ska se mig.)

Gillar