Bästa förmiddagen!

Idag ställde jag klockan för att kunna vara på gymmet klockan sju. Jag var lite trött, så klockan blev kvart över innan jag klev in. Benpass stod på schemat. Och det gick väldigt bra. Rätt folk var på plats och jag fick mycket energi. Jag började bredvid Robban (som bänkade) och körde marklyft och overhead-squats. Sumo, vanliga och raka mark. Och tjugo kilo overhead. Därefter benpress, hiptrust och gluteator. Totalt två timmar.

Halv tio hade jag köpt kaffe och en ostfralla och lagt mig på bryggan. Där låg jag i tre timmar. Helt ensam, men med flera konversationer på Instagram och Tinder. Så jag hade ändå ett slags sällskap.

Jag hade bestämt mig för att tre timmar var lagom. I början av säsongen och utan solskydd. Dag tre i solen. Jag börjar få färg men vill ta det sakta. Utan solskydd, men utan att bränna mig. Bästa grunden inför sommaren.

Nu har jag kommit hem och tar en kaffe på balkongen. Det är nog minst tjugo grader varmt. Jätteskönt verkligen! Och jag älskar lukten av sommarstad. Det får mig att tänka på Paris och Rom. Dofter kan verkligen ta mig genom tid och rum. Tillbaka till minnen och platser. Mest intensiv är doften på morgonen, när jag går till tunnelbanan för att åka till gymmet.

Om en liten stund kommer Foodora med en Knivsöder från Mahalo. Sedan ska jag hoppa in i duschen och göra mig i ordning för en promenad-dejt på Djurgården. Med samma kille som tog med mig på picknick häromkvällen. Han imponerade helt klart med avancerade picknick-kunskaper och han lovade att slå det med råge ikväll.

Gillar