Barnfri söndagskväll

Det börjar nästan bli en vana nu, att Johanna inte är hemma. Hon hann inte mer än hem idag, efter övernattning hos sin kompis Orlaigh (efter födelsedagsfesten hos Ella), förrän hon sa:

- Är det okej att jag sover hos Jossan i natt? Det är så kul att vara där, för vi är precis likadana!

Åh, mina tjejer! Vad glad jag blir. Det är en mammas dröm, att barnen trivs tillsammans och har utbyte av varandra. Oavsett om de är små eller stora. De har alltid haft en trygghet i varandra och fungerat ganska bra tillsammans. Även om de bråkat galet mycket också. Tänk alla gånger de tävlat om att trycka på hissknappar. På varenda semester på tiotals hotell. Den som förlorade började gallskrika. Varje gång. Och jag skrek mest. Av ilska, haha!

Johanna tog en Bolt till Jossan och jag gick ut i duggregnet för att lämna kartonger och plast på återvinningen. Och jag passade på att sola, när jag ändå "råkade" befinna mig nära Solexpress. Återigen satte jag den där extra guldkanten på en bra söndagskväll. Och jag toppade den ytterligare genom att gå till McDonalds och äta en hel meny. En barnfri kväll. Jag är lite konstig.

Eftersom jag inte tagit någon promenad på hela dagen gick jag sedan Rosenlundsgatan bort till Lidl. Jag har inte handlat på Lidl sedan vi flyttade från Ekerö. Jag ÄLSKAR Lidl och har saknat det jättemycket. Jag köpte en valnötsfralla tills ikväll och min favoritglass som jag var typ beroende av innan.

Sedan gick jag hem och drack kaffe och åt glass, i väntan på att TipTapp ska komma och hämta möbler. Om de dyker upp den här gången. De skulle komma kl 18:30-19:30 och nu är det bara 18 minuter kvar...

Gillar