Barnbarnshunden Milly är hämtad

Förmiddagens träningspass var extra trevligt och gav mycket energi. Trots min onda armbåge vågade jag mig på ett bröst- och axelpass. Jag använde armbågsskydd och undvek alla övningar som gör ont eller äventyrar stabiliteten i armen. Typ tunga hantlar och bänkpress med skivstång. Jag höll mig till maskiner och lättare hantlar.

Farid skickade en massa länkar och videoklipp på rehabövningar, massage och stretch för armbågen. Och beordrade mig att inte utmana ödet.

På gymmet träffade jag och pratade med många trevliga personer. Bland annat en kille jag pratat mycket med den senaste tiden. Och Denice gav mig en del tips inför dieten, när vi körde bredvid varandra. Jag glömde nästan bort tiden och vips hade tre timmar swischat förbi. Det var dags att skynda mig hem, för att åka till Mjölby med Josefin.

Jag promenerade hem i regnet och slängde i mig två stekta ägg och keso, innan jag gick till Medborgarplatsen och mötte Josefin och hämtade bilen.

Josefin körde hela vägen ner till Mjölby. När vi var vid Hornstull var klockan 12:42 och jag ringde till Petter och sa att vi var på väg. Han skulle åka från Jönköping och möta oss vid Jureskog i Mjölby. Vi siktade på klockan 15.

Vi stannade och köpte kaffe (och en proteinglass till mig) i Sillekrog och sedan slumrade jag till en stund. Klockan 14:59 parkerade vi vid Jureskog. 15:01 svängde Petter in på parkeringen och ställde sig bredvid oss. Tala om tajming!

Milly blev så glad att se Josefin att hon kissade ner sig. Sötaste lilla hunden! När hon hade fått hälsa ordentligt gick vi in och beställde mat. I Mjölby sken solen från en nästan klarblå himmel och det var flera grader varmare än i Stockholm och Jönköping (där det också regnade när Petter åkte). Vilken tur att vi beställde träff i Mjölby!

Efter en timme hade vi flyttat hundburen mellan bilarna och lastat Milly. Josefin gav Petter (och Ida) presenter som tack för hundvakten. Parfymer. Hon är alltid så noga med sånt. Precis som när Petter fyllde år och hon var den enda som hade ordnat med ordentlig present.

Jag körde hela vägen hem och det var Josefins tur att sova. Hon hade börjat nysa under resan och blev plötsligt lite snuvig. Förmodligen efter flygresan. Hon hade frusit jättemycket på flygplanet, för det blåste väldigt kallt från AC:n. Eftersom hon har haft covid och uppvisade ett negativt antigen-test häromdagen, så är det åtminstone bara en vanlig förkylning.

Vi körde in på Södermalm prick klockan 18, precis som jag hade förutspått. När vi åkte vid lunchtid sa jag till Johanna att jag skulle komma hem vid 18-tiden. Det där med tidsberäknng och att hålla tider är faktiskt en av mina talanger, haha!

Gillar