Att välja tapeter

Jag har skrivit tidigare om att jag planerar att tapetsera fondväggar i arbetsrummet och i sovrummet. En målare är redan tillfrågad och jag ska ringa till honom, när jag har valt och köpt tapeter. Därför känner jag en viss stress över det, eftersom han räknar med att hjälpa mig inom kort.

Det är svårt att välja tapeter på nätet tycker jag. Det är lättare att komma in i en butik och se proverna i verkligheten. Nyheterna brukar vara upptapetserade och man brukar kunna bläddra i stora blädder-ställ med alla kollektioner. Därför gick jag till Colorama på Folkungagatan, för att spana på dels de jag hade sett på nätet till arbetsrummet och dels för inspiration till sovrummet.

Men jag blev besviken. Det fanns nästan bara kataloger att bläddra i. Några få tapetrullar hängde i ställ på en vägg och bara fyra eller fem tapeter upptapetserade. Så tråkigt. Jag bläddrade lite i katalogerna, men blev bara trött och inte inspirerad alls. Tappade nästan lusten att tapetsera. Dessa var de enda som väckte liiiiiite intresse. Men när jag ser dem nu känner jag inte för dem alls. Jag får helt enkelt leta vidare. På nätet.

Gillar