Att inte dricka är mitt normaltillstånd

Sedan klockan tio idag på förmiddagen har jag druckit mindre ungefär en och en halv deciliter. Tre espresso. Jag offrar inte en enda milliliter, utan att den har passerat kaffemaskinen.

Och jag saknar ingen vätska förutom stora muggar kaffe med mjölk. Jag är inte törstig. Det var MYCKET värre att dricka tre, fyra och fem liter vatten varje dag än att inte dricka alls.

Innan jag åkte till Stockholmsmässan för att få första lagret med spraytan, så tog jag lite eftermiddagsfika i form av en espresso och tre skivor sötpotatis (bakad i airfryern). De smakar nästan som goda söta bakverk. Antingen är de så goda eller också är mina krav väldigt lågt ställda i nuläget.

Den här dagen har gått bra. Jag släpade mig runt på en två kilometer lång promenad och handlade på hemvägen. Det var precis vad jag orkade med. Så länge jag håller mig inomhus känner jag mig pigg och fungerande, men när jag kommer ut känner jag mig febrig och off. Och benen känns stumma och orkar knappt gå.

Så jag har ägnat mig åt att käka kolhydrater, flexa och posera efter varje måltid (för att få tryck i musklerna säger min coach) och sammanställt alla underlag till revisorn. För mitt bolag. Återstår Josefins.

Farid har fått sin bebis men är kvar på BB. Han säger att han ska vara med mig i morgon och jag hoppas verkligen det!

Gillar