Att bo i stan

Jag kände mig seg på gymmet och det var en utmaning att ta sig igenom ett hyfsat benpass. I över en vecka har jag haft en diffus känsla av illamående. Ungefär som vid graviditet eller när jag ätit p-piller (vilket jag aldrig klarat). Jag är ganska övertygad om att det beror på ett nytt kosttillskott jag började med för två veckor sedan. Och på en ny PWO som fått mig att ta i mer än jag egentligen orkar. Så jag har gjort uppehåll med båda sedan ett par dagar, för att se om det blir bättre.

När jag kom ut från gymmet sken solen och jag bestämde mig för att promenera hem. Över Liljeholmsbron och längs Hornsgatan. Jag älskar Hornsgatan och har alltid gjort. Innan jag flyttade till Stockholm tog jag alltid den vägen in i stan. Och via Slussen och förbi slottet. För att insupa staden. Och nu bor jag mitt i den och kan inte riktigt fatta att en nästan fyrtioårig dröm gått i uppfyllelse.

När jag kom till Mariatorget såg jag att det var sol på bänkarna, så jag förgyllde stadslivet med att köpa en kaffe på 7eleven och sätta mig i solen. Magiskt!

Jag har suttit där i snart en timme. Det är liv och rörelse runtomkring och jag älskar det! Mycket bättre än min fantastiska Mälarutsikt och ensamma tystnad på Ekerö. Just nu i livet.

Gillar