Åskoväder

Det är verkligen sååååå mysigt med lördag och åskoväder! Då släpper exakt alla kraven och det är okej att vara inne och pyssla och dricka kaffe resten av dagen.

Det är extra härligt eftersom jag har njutit av det fina vädret under förmiddagen. Jag började med en promenad till gymmet och nu mätte jag sträckan med Runkeeper och synkroniserade den med stegräknar-appen, så att jag får rätt steglängd i den. Jag har nämligen misstänkt att min steglängd inte har stämt med sträckorna jag har promenerat. Min nya favoritväg till gymmet, som är både trevligast och kortast, tar drygt 27 minuter och är 2,75 km. Och det ger en steglängd på 75 cm. Jag hade den inställd på 65 cm, vilket har gett missvisande sträckor tidigare. Jag har alltså gått längre än jag trott.

På gymmet körde jag ett hyfsat benpass. Bland annat sumoböj i smithmaskinen. Det är de enda stående böj jag vågar göra med ryggen just nu. Och de kändes lite i vänster höft. Därför vågade jag inte gå riktigt så djupt som jag brukar. Och jag var försiktig med vikterna.

När jag kom ut från gymmet vid 10-tiden var det ganska okej väder. Inte tillräckligt fint för en kaffe på bryggan, så jag bestämde mig för att gå via Skanstull hem och ta en fika på Bröd & Salt. När jag kom dit sken solen, så jag satte mig utomhus och satt där i säkert en halvtimme. Minst.

Sedan gick jag till Sushi Yama i Söderhallarna och köpte med mig sushi hem. Johanna somnade klockan 22 igår kväll, men vaknade klockan 01 och somnade om först på morgonen. Förhoppningsvis skulle det bli lite lättare att väcka henne med sushi som lockbete,

Eller inte. Jag försökte klockan 12 och klockan 12:45. Nästa försök ska jag göra alldeles strax. För vi måste äta innan jag åker till Fältöversten och fixar mina naglar. Jag vågar INTE åka utan att hon är på benen och har ätit.

Gillar