Årets kaffepremiär på kajen

Innehåller affiliate-länkar

Det blev ett sånt jäkla bra benpass idag! Shit, vad ont jag kommer att ha i morgon! Och det var kul folk att småprata med, vilket alltid ger extra energi. Sami hakade på gående utfall (med stång) när jag frågade. Det blev verkligen en extra bonus, med tanke på att jag redan hade varit duktig och kört knäböj, vilket jag tycker är lika mördande jobbigt som gående utfall. Det blev exakt två timmar ben. Inte ens cardio eller mage inom den tiden.

Efter träningen gick jag och Sami till kajen och satte oss på bryggan med varsin kaffe. Precis som vi gjorde massor av gånger förra året. Premiär 2021. Sami hade köpt en present till mig. En flaska ingefära-shot, som ska dämpa mitt bulle-sug. Varje gång jag blir sugen på en bulle ska jag ta en liten hutt.

Naturligtvis blev det promenad hem efter stunden på bryggan. Jag mätte idag. Ungefär sex kilometer, när jag går via Skanstull och Götgatan. Med tung ryggsäck.

Jag handlade på Coop och hämtade ett paket på vägen, samtidigt som jag beställde mat från Mahalo med Foodora. Den kom samtidigt som jag kom hem. Perfekt!

Gillar